Sport

Istvan Kovacs a “curăţat” FC U Craiova în barajul cu CFR Cluj: eliminare gratuită la Bauza! Adrian Mititelu jr. l-a jignit în mod grosolan

Oficialii lui FC U Craiova au contestat dur delegarea lui Istvan Kovacs la meciul de baraj cu CFR Cluj. Şi pe bună dreptate. "Centralul" din Carei i-a curăţat pe olteni.
01.06.2023 | 22:10
Istvan Kovacs a curatat FC U Craiova in barajul cu CFR Cluj eliminare gratuita la Bauza Adrian Mititelu jr la jignit in mod grosolan
Istvan Kovacs l-a eliminat uşor pe Bauza în meicul CFR Cluj - FC U Craiova. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
01-06-2023
19:47

Huyghebaert, al doilea oltean eliminat de Kovacs!

Jeremy Huyghebaert este al doilea jucător eliminat de la FC U Craiova, după o intrare dură la Bîrligea. Iniţial, Istvan Kovacs i-a dat cartonaş galben, dar după consultarea VAR, arbitrul a scos cartonaşul roşu. De această dată, decizia centralului a fost una corectă. 

01-06-2023
19:35

Adrian Mititelu Jr. l-a jignit pe Kovacs: "Cel mai mare idiot din arbitrajul românesc!"

Imediat după eliminarea lui Bauza, Istvan Kovacs a fost jignit de Adrian Mititelu Jr., care a scris un mesaj pe Facebook: “Execuţie în direct din partea celui mai mare idiot din arbitrajul românesc!”.

Mesajul lui Adrian Mititelu Jr.
Mesajul lui Adrian Mititelu Jr.

Oficialii lui FC U Craiova au contestat dur delegarea lui Istvan Kovacs la meciul de baraj cu CFR Cluj, spunând că arbitrul din Carei a făcut multe greşeli împotriva oltenilor chiar în timpul acestui sezon.

Istvan Kovacs a “curăţat” FC U Craiova în barajul cu CFR Cluj: eliminare gratuită la Bauza!

De ce i-a fost frică lui Adrian Mititelu nu a scăpat. Istvan Kovacs l-a eliminat gratuit pe Juan Bauza în minutul 68. Decarul oltenilor a avut un cartonaş galben şi l-a văzut pe al doilea pentru un fault de joc, la 80 de metri de poarta proprie.

ADVERTISEMENT

Intrarea lui Bauza nu a avut nici intensitate, nici nu a întrerupt o fază clară a gazdelor, dar Istvan Kovacs s-a grăbit să scoată cartonaşul din buzunar, spre stupoarea mijlocaşului argentinian, care a rămas câteva minute în speranţa că decizia se va întoarce.

Oltenii au cerut penalty în prima repriză! Ion Crăciunescu i-a dat dreptate arbitrului

Fiind vorba de acordarea unui cartonaş galben, nu au fost îndeplinite criteriile ca arbitrajul video să intervină astfel că a rămas decizia centralului. Oltenii au cerut şi un penalty în prima repriză, la un presupus henţ al lui Manea în careu. Ion Crăciunescu i-a dat dreptate arbitrului la faza penalty-ului.

ADVERTISEMENT

Înaintea meciului, Adrian Mititelu a contestat în termeni duri delegarea lui Istvan Kovacs la meciul cu CFR Cluj, spunând că este cea mai bună veste pentru adversari, mai ales că arbitrul ar avea o relaţie strânsă cu oficialii adverşi:

“Asta este vestea proastă! Pentru mine asta e vestea proastă! Eu unul am o repulsie când mă arbitrează acest băiat. Tot timpul am avut… eu nu zic că a vrut să ne facă rău, dar n-a fost inspirat.

ADVERTISEMENT

Mi-aduc aminte la ultimul meci când am făcut cadou echipei lui Mihai Rotaru, că de acum așa îi spun. Am văzut că el nu știe cum se numește echipa noastră.

Mititelu, înaintea mecilui: “E un arbitru total colac de salvare pentru CFR”

A fost cândva un arbitru foarte bun, dar știți cum este: părerea mea e că se putea o delegare mult mai echilibrată. Iar dup-aia, altă nenorocire e Cătălin Popa la VAR! Deci aceeași brigadă care a fost la meciul cu CS U și au dat două penalty-uri aiurea.

ADVERTISEMENT

Pe cuvânt, el a fost legat de foarte multe meciuri cu CFR Cluj. Și FCSB-ul a pățit-o cu Kovacs! Chiar și CS U a avut probleme cu Kovacs la meciule cu CFR Cluj. Nu mai spun de prietenia lui cu Balaj, dar să zicem că asta n-ar conta! E un arbitru total colac de salvare pentru CFR”, a spus Mititelu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT