Fotbal intern

Istvan Kovacs a vorbit despre incidentul în care a fost implicat cu Florinel Coman la meciul U Craiova – FCSB: “Nu o să se mai repete!”

22.01.2020 | 17:24
Istvan Kovacs a vorbit despre incidentul in care a fost implicat cu Florinel Coman la meciul U Craiova  FCSB Nu o sa se mai repete
ADVERTISEMENT

Florinel Coman şi Istvan Kovacs au intrat într-un conflict la meciul tur dintre Universitatea Craiova şi FCSB, de pe “Ion Oblemenco”. După ce atacantul lui Vintilă a cerut o lovitură de pedeapsă, între cei doi a avut loc un schimb de replici, iar arbitrul i-a transmis fotbalistului: “Dispari!”.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,30 este cota pentru „Peste 2.5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Istvan Kovacs a vorbit despre incidentul în care a fost implicat cu Florinel Coman: “Am avut puterea să îmi recunosc greşeala”

“Mbappe” a fost foarte nervos că arbitrul a considerat că a simulat şi s-a dus să îi ceară explicaţii. Istvan Kovacs i-a dat cartonaş galben şi în timp ce Coman încerca să discute cu el, i-a transmis de mai multe ori să “dispară”.

La mai mult de 6 luni de la acel incident, Istvan Kovacs îşi face “mea culpa”: ”Am clarificat cu jucătorul respectiv, am avut puterea să îmi recunosc greşeala, cu siguranţă nu o să se mai repete.

ADVERTISEMENT

M-a prins într-un moment în care nici eu nu eram foarte liniştit, nici el nu era foarte liniştit, după aia ne-am întâlnit, nu sunt probleme”, a declarat Istvan Kovacs.

Schimb dur de replici: “A fost simulare asta?” / “Dispari!”

În minutul 9 al meciului de pe “Ion Oblemenco”, Florinel Coman ar fi fost faultat în careu de Renato Kelic. Fotbalistul s-a dus nedumerit la arbitrul şi l-a întrebat: “A fost simulare asta?”, însă arbitrul i-a transmis “Dispari!”.

ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus la capătul acelui meci cu 1-0 după golul marcat de Juvhel Tsoumou în finalul partidei, după o gafă a lui Pigliacelli. Pentru Tsoumou au fost primele minute bifate în tricoul roş-albastru, cel de la Craiova fiind de altfel şi singurul gol marcat pentru FCSB.

Victor Piţurcă, out de la U Craiova după meciul retur cu FCSB

A fost primul meci al lui Victor Piţurcă pe banca Universităţii Craiova, în faţa a 30.000 de oameni. “Piţi” a rezistat doar până la finalul anului la “Ştiinţa”, ultimul său meci fiind returul cu FCSB, pierdut cu 0-2 pe Arena Naţională.

ADVERTISEMENT

Victor Piţurcă l-a anunţat pe patronul Mihai Rotaru că îşi dă demisia cu o zi înainte de reunirea echipei pentru a doua parte a sezonului. U Craiova va merge în retur şi în play-off pe mâna lui Corneliu Papură, cel care a şi început sezonul pe banca tehnică.

De cealaltă parte, roş-albaştrii au reuşit să urce în clasament până pe locul 3 după un început slab de campionat. Florinel Coman este golgheterul campionatului cu 10 goluri. El a dat şi 6 pase decisive.

  • 10 goluri a marcat Florinel Coman în Casa Pariurilor Liga 1

 

ADVERTISEMENT