Fotbal intern

Istvan Kovacs arbitrează derby-ul etapei a doua din play-off! Centralul, scandal cu Florinel Coman la un FCSB – Craiova

07.03.2020 | 20:46
Istvan Kovacs arbitreaza derbyul etapei a doua din playoff Centralul scandal cu Florinel Coman la un FCSB  Craiova
ADVERTISEMENT

Comisia Centrală l-a delegat pe Istvan Kovacs la derby-ul etapei a doua din play-off, dintre FCSB și Universitatea Craiova.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 7,60 este cota pentru ”sub 0,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Istvan Kovacs arbitrează derby-ul etapei a doua din play-off

Delegarea lui Istvan Kovacs la derby-ul etapei a doua din play-off, după ce în sezonul regulat arbitrul a fost în centrul atenției la partida din Băniei dintre cele două formații pentru in scandal cu Florinel Coman.

Atunci, centralul din Carei a fost surprins de camerele TV când îi spunea lui Florinel Coman: “Dispari, dispari!”, după o presupusă simulare a atacantului de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Coman, acuze pentru Kovacs după meciul de la Cluj

Istvan Kovacs şi-a recunoscut vina şi chiar a fost pus de CCA să îşi ceară scuze oficial de la internaţionalul român printr-un comunicat postat de site-ul frf.ro.

La începutul lunii februarie, Kovacs a condus la centru și derby-ul CFR Cluj – FCSB 1-0, din etapa a 23-a sezonului regulat, iar la finalul jocului Florinel Coman l-a acuzat că l-a eliminat prea ușor pe fundașul Bogdan Planic.

ADVERTISEMENT

FCSB, statistici bune cu Universitatea Craiova

Acum, Istvan Kovacs va reveni la un meci al FCSB-ului, pe teren propriu, cu Universitatea Craiova. El va fi ajutat de asistenţii Vasile Marinescu şi Valentin Avram. Arbitru de rezervă va fi Andrei Antonie, iar observatori Cristian Nica şi Paul Mincu.

Întâlnirea dintre FCSB și Universitatea Craiova se va disputa duminică, 8 martie, de la ora 20:30, pe Arena Națională. Statisticile sunt de partea „roș-albaștrilor”, mai ales în ceea ce privește partidele de pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

Derby-ul se va disputa cu acoperișul tras

Pe Arena Națională din Capitală se anunță o atmosferă de mare meci, cu mulți fani de ambele părți. Și organizatorii au luat o decizie care să sporească ambianța de la acest meci încins și au anunțat că partida se va disputa cu acoperișul tras.

În aceste condiții, se așteaptă cele două galerii care nu vor lipsi de la Arenă să creeze o atmosferă incendiară duminică seara. Prin decizia de a menține acoperișul tras pe Arena Națională, organizatorii au luat cu siguranță în vedere și prognoza meteo din aceste zile.

ADVERTISEMENT