Sport

Istvan Kovacs conduce derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj! În camera VAR va fi un arbitru care a comis o gafă uriaşă în primul meci al etapei

Derby-ul dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj va fi condus la centru de Istvan Kovacs. Alegere ciudată pentru camera VAR, unde va fi Marcel Bârsan.
01.04.2023 | 15:19
Istvan Kovacs conduce derbyul Universitatea Craiova  CFR Cluj In camera VAR va fi un arbitru care a comis o gafa uriasa in primul meci al etapei
Istvan Kovacs, la meciul dintre Farul şi Sepsi. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova şi CFR Cluj se întâlnesc duminică, de la ora 21:00, pe stadionul “Ion Oblemenco” în a doua etapă din play-off. Ambele formaţii au remizat în prima etapă: 1-1 cu FCSB, respectiv 2-2 cu Rapid.

Istvan Kovacs conduce derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj!

Confruntarea din Bănie va fi arbitrată de Istvan Kovacs. “Centralul” din Carei este la a 15-a delegare din actuala stagiune în SuperLiga şi la a doua din play-off, după ce a condus Farul – Sepsi 2-1, în prima etapă.

ADVERTISEMENT

Istvan Kovacs va fi ajutat la cele două linii de Florin Neacşu şi Tunyogi Ferencz, rezervă fiind Iulian Călin. Surprinde delegarea lui Marcel Bârsan în camera VAR, în condiţiile în care a comis deja o gafă în această etapă.

Bârsan, gafă inexplicabilă la FC U Craiova – Petrolul 0-1!

Marcel Bârsan a fost în camera VAR şi la meciul dintre FC U Craiova şi Petrolul. În mod inexplicabil, Bârsan nu l-a chemat pe Cătălin Popa să revadă faza în care Bahassa îl calcă intenţionat pe Florin Borţa.

ADVERTISEMENT

Centralul i-a acordat doar cartonaş galben jucătorului de la FC U, iar Bârsan nu a intervenit. Asistentul a fost şi el la un metru de fază, dar în mod curios, Bahassa a rămas pe teren, deşi ar fi trebuit arătat cartonaşul roşu.

De altfel, Marcel Bârsan a condus la centru precendentul meci de pe “Oblemenco” între Universitatea Craiova şi CFR Cluj, câştigat cu 2-0 de olteni. Atunci, “centralul” l-a scos din sărite pe Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Doi dintre cei trei arbitri lăudaţi de Gigi Becali, delegaţi la meciurile de play-off

Tehnicianul campioanei a cerut gol valabil şi penalty în prima repriză a meciului, la scorul de 0-0. Echilibrul s-a rupt în repriza secundă, când oltenii au punctat prin Andrei Ivan, în minutele 67 şi 86.

Până acum, la două meciuri de play-off au fost delegaţi Horaţiu Feşnic (Rapid – Farul) şi Istvan Kovacs (Universitatea Craiova – CFR Cluj), doi dintre cei trei arbitri lăudaţi de Gigi Becali:

ADVERTISEMENT

“Ce să le mai reproşez? Sunt trei arbitrii: Kovacs, Colţescu şi Feşnic. Ăştia sunt cei mai buni. Mai sunt unii cât de cât, dar ăştia trei sunt valoroşi. Dă-i pe ăştia trei la meciurile din play-off. Vrei să arăţi că eşti prea deştept?”, a spus Gigi Becali după FCSB – U Craiova 1-1.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,57 este cota pentru ”sub 2,5 goluri” la Universitatea Craiova – CFR Cluj

ADVERTISEMENT