Sport

Istvan Kovacs, fără greșeală în Universitatea Craiova – FCSB 0-1. Gol anulat și penalty refuzat, ambele decizii corecte. Video

Istvan Kovacs, cel mai bine cotat arbitru român, a avut o prestație bună și la partida Universitatea Craiova - FCSB, 0-1, care a contat pentru etapa a 8-a din play-off-ul Ligii 1.
08.05.2022 | 21:27
Istvan Kovacs fara greseala in Universitatea Craiova  FCSB 01 Gol anulat si penalty refuzat ambele decizii corecte Video
Istvan Kovacs, cel mai bine cotat arbitru român, a avut o prestație bună și la partida Universitatea Craiova - FCSB, care a contat pentru etapa a 8-a din play-off-ul Ligii 1
ADVERTISEMENT

Istvan Kovacs a devenit arbitrul numărul unu al României, după ce Ovidiu Hațegan a ieșit din circuit, pentru moment, din cauza unui infarct.

Cum a arbitrat Istvan Kovacs partida Universitatea Craiova – FCSB 0-1

Istvan Kovacs a fost la înălțime și în partida Universitatea Craiova – FCSB, 0-1, reușind să treacă peste presiunea publicului care a ocupat întreaga arenă „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

„Centralul” din Carei a lăsat un joc mai bărbătesc, ezitând să fluiere contactele ușoare dintre jucători. Per total, acesta a stăpânit partida, nefiind faze care să îi pună mari probleme.

Istvan Kovacs a decis corect să nu acorde penalty pentru FCSB, după ce Iulian Cristea a căzut ușor în careul oltenilor. Inclusiv tușierul Ovidiu Artene s-a remarcat în mod pozitiv. Acesta a semnalizat corect ofsaid la golul marcat de Universitatea Craiova în minutul 72.

ADVERTISEMENT

Echipele de start de la Universitatea Craiova – FCSB:

Universitatea Craiova: 13. Pigliacelli – 5. Vătăjelu, 2. Papp, 23. Constantin, 11. Bancu – 6. Screciu, 14. A. Crețu – 22. Gustavo, 17. Baiaram, 9. A. Ivan – 20. Markovic

FCSB: 32. Târnovanu – 23. Ov. Popescu, 17. I. Cristea, 4. Miron, 33. Radunovic – 27. Olaru, 8. Șut, 10. Fl. Tănase – 98. Cordea, 7. Fl. Coman, 9. Oct. Popescu

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO AICI

Istvan Kovacs, pus sub presiune după CFR Cluj – FCSB 0-1

Istvan Kovacs s-a aflat la centrul terenului la partida de „foc” CFR Cluj – FCSB, 0-1, din etapa a 5-a din play-off. Arbitrul din Carei a avut o prestație exemplară și la această partidă. Însă, la finalul meciului, gazdele, în special prin vocea lui Dan Petrescu, au acuzat faptul că arbitrul central a decis meciul.

„A fost prima înfrângere în campionat pe teren propriu, după foarte mult timp. A fost disputat, decis de o singură greșeală de arbitraj, n-ai voie la un asemenea derby să dai roșu. Presiunea care a fost pusă s-a văzut, arbitrul a decis meciul.

ADVERTISEMENT

Au jucat în 10 meciul, n-am ce să le reproșez băieților mei. Niciodată n-o să primim noi un roșu așa. Mă gândeam că vor fi greșeli și chiar a fost o greșeală mare. Pentru noi era bun și egalul, pentru ei și victoria. Dacă era egal nu cred că se supăra nimeni. N-a fost un meci bun, dar nici cei de la FCSB n-au avut mult echipe.

Cred că titlul se va decide în ultimul meci. Și Craiova va fi în lupta pentru titlu. Nu mai sunt jucătorii cu experiență care erau înainte. Mă așteptam ca fiecare să dea mai mult, dar după repriza a doua n-am avut ce să le reproșez. N-am mai jucat în 10 oameni de mult. Nu sunt supărat pe Susic, pentru că n-a fost fault de roșu. Noi am avut faulturi asupra noastră mai grave”, spunea Dan Petrescu, la finalul partidei cu FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 1,85 este cota pentru „2 solist și sub 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB:...
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB: „Azi i-a dat răspunsul!”
Francezii au „foame“ de bani: dovada că prețurile au explodat la Paris, cu...
Francezii au „foame“ de bani: dovada că prețurile au explodat la Paris, cu ocazia Jocurilor Olimpice
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu...
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu FRF. Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță merg în această seară la Constanța să-l convingă!
Insula din Grecia care a ajuns sufocată de mormane de gunoaie
Insula din Grecia care a ajuns sufocată de mormane de gunoaie
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană...
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană la gimnastică. Tânără arată răvăşitor
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a...
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a fost criticat că este Gay: „Și cu femei, și cu bărbați...”
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile...
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile fotbalistului
Secretul înmormântării lui Ceaușescu. S-a aflat după 35 de ani
Secretul înmormântării lui Ceaușescu. S-a aflat după 35 de ani
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și...
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și Andrei Nae sunt căsătoriți de ani buni
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin...
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin Ghiță a fost numit director general pe 12 februarie 2023
Nu este o pădure, ci un singur copac! Marele Banian, arborele care ocupă...
Nu este o pădure, ci un singur copac! Marele Banian, arborele care ocupă o suprafață de aproape 19.000 de metri pătrați