Fotbal international

Scandal în Europa League! Istvan Kovacs, criticat după Braga – AS Roma 0-2: „Nici în Sudan nu arbitrezi așa”. Video

18.02.2021 | 23:05
Scandal in Europa League Istvan Kovacs criticat dupa Braga  AS Roma 02 Nici in Sudan nu arbitrezi asa Video
ADVERTISEMENT

Istvan Kovacs a fost la centrul terenului în duelul din 16-imile de finală ale Europa League dintre Braga și AS Roma, partidă terminată cu victoria italienilor, 2-0.


UPDATE, 18 februarie, ora 23:00 / Şi antrenorul gazdelor, Carlos Carvalhal, a criticat prestaţia brigăzii româneşti: „Jucătorii mei au făcut din nou un meci mare! Au fost două echipe grozave pe teren și o brigadă de arbitri cu o prestație slabă, mult sub nivelul fotbaliștilor. Un astfel de duel merita un arbitraj mai bun“.

ADVERTISEMENT

Ştire iniţială, 18 februarie, ora 22:00

Arbitrul român nu a avut viață ușoară și a fost criticat de fanii portughezi prin intermediul rețelelor de socializare, fiind scandalizați că nu a acordat un penalty pentru echipa lor.

Tot în meci, Kovacs a acordat un cartonaș roșu unui jucător de la Braga și a anulat un gol al Romei cu ajutorul VAR-ului, după ce Henrik Mkhitaryan reușise să înscrie.

ADVERTISEMENT

Criticile la adresa lui Istvan Kovacs după Braga – AS Roma 0-2

Fanii lui Braga s-au supărat pe Istvan Kovacs, după ce arbitrul român a refuzat să le acorde un penalty la scorul de 1-0 pentru Roma și în condițiile în care echipa lor juca în 10 jucători din minutul 54.

„Cum a fost delegat acest arbitru, domnul român Istvan Kovacs în 16-imile Ligii Europa? Nici în Sudan nu vezi un așa arbitraj, darămite într-o competiție europeană. De necrezut!”, a comentat un suporter portughez.

ADVERTISEMENT

„Cum să nu dai penalty pentru Braga la faza asta?”, a fost reacția altui suporter, care a și postat un video cu faza controversată, la care Istvan Kovacs nu a acordat penalty.

Și Mihai Stoica l-a atacat pe Istvan Kovacs

Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, l-a atacat pe Istvan Kovacs, despre care spune că este mult prea arogant: La Popa te aștepți să facă prostii, dar nu în aceeași direcție. Kovacs se crede intangibil și aroganța lui e deranjantă”.

ADVERTISEMENT

Kovacs poate să iasă să spună că s-a comportant arogant cu Coman, dar problema e alta, că la el se vede pe cameră ce a zis. Mă îndoiesc să mintă Benga când a spus ce a spus despre Kovacs. Am auzit că Benga este credincios și este un băiat exemplar, nu cred să mintă”.

„Kovacs i-a spus medicului nostru la Târgu Mureș că nu orice sânge e roșu, deși Rusescu ieșise accidentat grav. Sezonul trecut ne-a masacrat la meciul cu Astra, a refuzat să ne dea două penalty-uri. Cum să nu ne mirăm că același Kovacs dă penalty la Camora. Știe cineva de la CCA că el figurează că e din Carei, dar stă de ani de zile la Cluj?

Nu prea avem cu cine, Valeriu Argăseală a mai vorbit cu Vasaras, dar atâta timp cât e delegat înseamnă că nu se consideră că a greșit cu ceva”, a mai spus Mihai Stoica la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT