Sport

Istvan Kovacs, prestație excelentă în Club Brugge – Manchester City. A anulat două goluri în primele 15 minute. Video

Istvan Kovacs a avut o prestație excelentă în duelul dintre Club Brugge și Manchester City.
19.10.2021 | 20:30
Istvan Kovacs prestatie excelenta in Club Brugge  Manchester City A anulat doua goluri in primele 15 minute Video
Istvan Kovacs, debut fulminant de meci în Club Brugge - Manchester City. A anulat două goluri în 15 minute. Video. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Arbitrul român a avut parte de o primă repriză dificilă, fiind nevoit să anuleze două goluri marcate de Manchester City chiar în primul sfert de oră.

La ambele faze, Istvan Kovacs a așteptat și verificarea VAR, care a confirmat deciziile luate de arbitrul român, iar jucătorii „cetățenilor” nu au protestat vehement.

ADVERTISEMENT

Istvan Kovacs, prestație excelentă în Club Brugge – Manchester City

Istvan Kovacs este arbitrul partidei dintre Club Brugge și Manchester City, iar „centralul” român a avut serios de muncă în prima repriză, anulând corect două goluri ale lui Manchester City în primele 15 minute ale confruntării.

Fanii au fost nervoși, iar unul dintre ai a avut o postare răutăcioasă pe Twitter: „Se pare că nu doar Paul Tierney nu se pricepe la acest job, Istvan Kovacs i se alătură!”

ADVERTISEMENT

„Cetățenii” au mai avut o ocazie imensă în minutul 25, când Kevin De Bruyne a fost servit perfect în careu, șutul său fiind apărat în cele din urmă de Simon Mignolet.

În cazul în care ar fi marcat, golul ar fi fost din nou anulat, pe motiv de ofsaid, pentru că Jack Grealish a pornit dintr-o poziție neregulamentară. După șutul lui De Bruyne, „tușierul” a ridicat fanionul, iar reluările au arătat că faza a fost tratată corect de brigada lui Istvan Kovacs.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, Manchester City a reușit să deschidă scorul în minutul 28 prin Joao Cancelo, după o pasă perfectă a lui Phil Foden.

La finalul primei reprize, Istvan Kovacs a acordat un penalty controversat pentru Manchester City, executat perfect de Riyad Mahrez.

ADVERTISEMENT

Riyad Mahrez a mai marcat un gol pe finalul meciului, fază la care belgienii au cerut ofsaid, dar arbitrul român a judecat bine faza și verificarea VAR i-a dat dreptate.

VEZI VIDEO CU FAZELE DIN CLUB BRUGGE – MANCHESTER CITY

Meciul a fost tensionat, jucătorii au discutat aprins cu Istvan Kovacs

În ciuda faptului că au existat două goluri anulate, jucătorii lui Manchester City nu au protestat în acele moment, ci atunci când Aymeric Laporte a primit un cartonaș galben după o intrare dură asupra unui adversar.

Jucătorii „cetățenilor” i-au reproșat lui Istvan Kovacs că a arătat mult prea repede cartonașul galben, fundașul lui Manchester City aflându-se la prima intervenție neregulamentară a meciului.

Istvan Kovacs nu s-a lăsat intimidat de reproșurile jucătorilor și a luat mingea, așezând-o în locul faultului, iar Brugges a trecut la execuția loviturii libere.

ADVERTISEMENT