Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Istvan Kovacs, delegare de gală în sferturile Ligii Campionilor! Meciul de cinci stele pe care îl va oficia

Istvan Kovacs a fost delegat în sferturile Ligii Campionilor la meciul dintre AC Milan şi Napoli, programat miercuri de la ora 22:00, pe San Siro.
10.04.2023 | 11:59
Istvan Kovacs delegare de gala in sferturile Ligii Campionilor Meciul de cinci stele pe care il va oficia
Istvan Kovacs, delegare de gală în sferturile Ligii Campionilor! Meciul de cinci stele pe care îl va oficia. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

AC Milan joacă în sferturile de finală din Champions League cu Napoli, liderul din Serie A. Confruntarea tur va avea loc pe San Siro, miercuri, de la ora 22:00. Cel mai bun arbitru român al momentului va conduce acest meci.

Istvan Kovacs, delegare de gală în sferturile Ligii Campionilor! Conduce Milan – Napoli

Horia Ivanovici, realizatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA a dezvăluit că  Istvan Kovacs va fi la centru în meciul de pe San Siro de miercuri. Rezerva sa în această confruntare va fi Horaţiu Feşnic, şi el unul dintre cei mai buni arbitrii români.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o săptămână, AC Milan a câștigat cu 4-0 duelul de pe stadionul Diego Armando Maradona împotriva liderului din Serie A. Dar, în campionat lupta la titlu este încheiată și napoletanii vor să ajungă cât mai departe și în Champions League.

Istvan Kovacs a fost delegat la Cupa Mondială din Qatar!

Pentru Istvan Kovacs este o nouă delegare de gală în Champions League. Arbitrul român a condus anul trecut impecabil meciul tur din semifinale dintre Manchester City și Real Madrid, încheiat 4-3.

ADVERTISEMENT

În plus, Kovacs a fost la centru la prima finală din istoria Conference League, în care AS Roma a trecut de Feyenoord cu 1-0, în 2022. Iar în finalul anului precedent, arbitrul român a fost delegat la meciurile de la Cupa Mondială din Qatar.

“Următorul meu proiect este primăvara europeană”

Deși nu a oficiat niciun meci la centru, Kovacs a povestit într-un interviu FANATIK după turneul final că a fost o experiență care l-a ajutat mult, vorbind și despre planurile de viitor:

ADVERTISEMENT

“Următorul meu proiect este primăvara europeană, care va începe în luna februarie. Îmi doresc să iau pas cu pas fiecare partidă. Dar, mă gândesc şi la turneul final din 2024 şi la cel din 2026. Despre comportamentul nostru, v-am spus, a fost unul pozitiv.

Dar nimeni nu poate să îţi garanteze locul la următorul turneu final. Primul este peste un an şi jumătate, celălalt peste 3 ani şi jumătate. Foarte multe lucruri se pot întâmpla. Garanţia pot să o dau eu prin prestaţiile mele de pe terenul de joc”, a spus Istvan Kovacs.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT