Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Istvan Kovacs, delegare de gală la Manchester City – Real Madrid, în semifinalele Ligii Campionilor. Robert Niță, reacție savuroasă. Video exclusiv

Istvan Kovacs, arbitrul momentului în România, a fost delegat la semifinala dintre Manchester City și Real Madrid din manșa retur a UEFA Champions League.
15.05.2023 | 11:50
Istvan Kovacs delegare de gala la Manchester City  Real Madrid in semifinalele Ligii Campionilor Robert Nita reactie savuroasa Video exclusiv
Istvan Kovacs, delegare de gală la Manchester City - Real Madrid, în semifinalele Ligii Campionilor. Robert Niță, reacție savuroasă. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Istvan Kovacs este recompensat cu cel mai tare meci din această ediție a Ligii Campionilor, după ce a fost arbitru de rezervă și la nouă meciuri de la Campionatul Mondial din Qatar. Delegarea a fost discutată la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Istvan Kovacs, meci de gală în Liga Campionilor. Arbitru de rezervă în meciul retur dintre Manchester City și Real Madrid. Robert Niță, reacție savuroasă: „Să trăiască domn Vassaras!”

Criticat de Gigi Becali, Istvan Kovacs va fi arbitru de brezervă în meciul care va decide cea de-a doua finalistă din Liga Campionilor, după ce în meciul tur de pe Bernabeu partida s-a încheiat indecisă, 1-1. La centru va oficia polonezul Szymon Marciniak.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Horia Ivanovici a dezvăluit în exclusivitate informația la FANATIK SUPERLIGA. Robert Niță a avut o reacție savuroasă despre delegarea lui Istvan Kovacs ca rezervă la Manchester City – Real Madrid: „Să trăiască domn Vassaras! E și nea Mihai aici și mă bucur pentru asta, că tot ne întreabă lumea cine e Vassaras ăsta.

E unul dintre arbitrii ieșiți din formă din campionat și are foarte multe greșeli în ultimul timp! Ajunge datorită domnului Vassaras, că se întreabă toată lumea de ce un străin în România și că nu e așa important să fii în structurile UEFA și FIFA. 

ADVERTISEMENT

Uite că promovează în continuare un arbitru român, care hai să fim serioși: din punct de vedere valoric nu se ridică în momentul de față la top class sau first class. De-aia e Vassaras și ia banii. Foarte bine!”. 

Reacția lui Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, după delegarea lui Istvan Kovacs la City-Real: „Presupun că judecă după anumite criterii. Înseamnă că merită”

Mihai Stoichiță nu este surprins de dezvăluirea bombă de la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și a comentat: „Arbitri din meciurile astea internaționale sunt cu mult mai buni decât Istvan Kovacs?! El de fiecare dată când a fost delegat la meciuri internaționale a fost foarte, foarte bun. Ce ați vrea să spună Vassaras când e întrebat? Nu știu care sunt procedurile prin care se deleagă arbitri, dar presupun că judecă după anumite criterii.

ADVERTISEMENT

Înseamnă că merită! Și atunci e bine că are curaj Vassaras să propună astfel de arbitri. Pentru că până acum cum a fost cum n-a fost am avut tot timpul fete și băieți arbitri promovați la nivel internațional”.

Oficialul FRF l-a lăudat și pe Sebastian Colțescu după prestația de la derby-ul de titlu dintre FCSB și CFR Cluj și are încredere în arbitrajul românesc: „Putem să-i reproșăm ceva arbitrului de aseară? Atâta echilibru și simț al fotbalului pe care l-a avut”. 

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT