ADVERTISEMENT
Fotbal international

Istvan Kovacs, delegat la meciul FC Porto – Leverkusen din Europa League! Alexandru Deaconu, observator la Porto – Șahtior

Autor: Traian Terzian | 25.02.2020 | 15:41
Istvan Kovacs, delegat la meciul FC Porto - Leverkusen din Europa League! Alexandru Deaconu, observator la Porto - Șahtior
Arbitrul Istvan Kovacs a fost delegat la meciul FC Porto - Bayer Leverkusen, din manșa secundă a 16-imilor de finală ale Europa League

Arbitrul Istvan Kovacs a fost delegat la meciul FC Porto – Bayer Leverkusen, din manșa secundă a 16-imilor de finală ale Europa League.

ADVERTISEMENT

Istvan Kovacs, delegat la meciul FC Porto – Leverkusen din Europa League

După ce a arbitrat două partide din faza grupelor Champions League, acum UEFA l-a delegat pe Istvan Kovacs la unul dintre cele mai importante meciuri din manșa secundă a 16-imilor de finală ale Europa League, FC Porto – Bayer Leverkusen.

Centralul din Carei va fi ajutat de asistenţii Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, iar rezervă a fost desemnat Marius Avram. Un alt arbitru român, Ovidiu Haţegan, se va afla în camera VAR, în calitate de asistent. Arbitrul responsabil de asistenţa video va fi italianul Marco Di Bello.

ADVERTISEMENT

Kovacs a arbitrat în toamnă în Champions League

În prima manșă, Bayer Leverkusen s-a impus pe teren propriu cu scorul de 2-1. Returul se va disputa joi, 27 februarie, de la ora 19:55, pe Estadio do Dragao din Porto.

Istan Kovacs a mai arbitrat în acest sezon două partide din faza grupelor Champions League: Genk – Napoli 0-0 și Paris Saint-Germain – Galatasaray Istanbul 5-0.

ADVERTISEMENT

Alexandru Deaconu, observator în Europa League

La finalul anului 2019, arbitrul Istvan Kovacs a fost promovat de UEFA în categoria Elite și va conduce din primăvară cele mai importante întâlniri la nivel continental. Astfel, România va avea doi reprezentanți la cel mai înalt nivel al arbitrajului continental, acolo unde se mai află și Ovidiu Hațegan.

Tot în Portugalia a fost delegat şi Alexandru Deaconu, cel care va îndeplini rolul de observator de arbitri la un alt meci interesant din 16-imile de finală ale Europa League.

ADVERTISEMENT

Vicepreședintele CCA îl va superviza pe Bjorn Kuipers

Vicepreședintele Comisiei Centrale a Arbitrilor din România a fost delegat la întâlnirea Benfica Lisabona – Şahtior Donețk, care se va disputat tot joi, 27 februarie, dar de la ora 22:00, după ce în tur campioana Ucrainei s-a impus acasă cu 2-1.

Partida de la Lisabona va fi condusă la centru de olandezul Bjorn Kuipers, ajutat de asistenții Sander van Roekel și Erwin Zeinstra, iar rezervă va fi Jeroen Manschot. Arbitrul responsabil de asistenţa video va fi Pol van Boekel, ajutat de Dennis Higler.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!