Fotbal intern

Istvan Kovacs dezvăluie diferențele dintre Liga 1 Betano și Champions League! Video

14.04.2019 | 16:10
Istvan Kovacs a dezvăluit diferențele dintre meciurile din Liga 1 Betano și cele din Champions League
ADVERTISEMENT

Arbitrul Istvan Kovacs a dezvăluit diferențele dintre meciurile din Liga 1 Betano și cele din Champions League. ”Centralul” din Carei, care duminică seară va arbitra derby-ul play-off-ului dintre CFR Cluj și FCSB, a acordat un interviu pentru FRF TV în care a spus că întâlnirile din Europa sunt mult mai solicitante din punct de vedere fizic.

Istvan Kovacs dezvăluie diferențele dintre Liga 1 Betano și Champions League

”Ceasurile ne arată câţi kilometri am parcurs în timpul unui joc. În Liga 1 Betano, media este între 10,5 şi 11,5 kilometri parcurşi. În Champions League am făcut, de exemplu, 13,5 – 14 kilometri”, a dezvăluit Istvan Kovacs care sunt diferențele dintre partidele din Liga 1 Betano și cele din Champions League.

ADVERTISEMENT

Interviu cu Istvan Kovacs

?? Istvan Kovacs, arbitrul derby-ului din această seară dintre Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA și FCSB, vorbește despre diferențele dintre meciurile din Liga 1 și cele din Liga Campionilor și povestește cum arată o zi din viața unui arbitru de ?

Gepostet von Federația Română de Fotbal am Sonntag, 14. April 2019

În toamna anului trecut, Istvan Kovacs a debutat în cea mai importantă competiție europeană la nivel de cluburi arbitrând meciul din faza grupelor dintre FC Valencia și Young Boys Berna, încheiat cu scorul de 3-1 în favoarea spaniolilor. Prestația ”centralului” a fost unanim apreciată, chiar dacă ulterior nu a mai prins vreo delegare în Champions League.

Istvan Kovacs în timpul meciului Valencia - Young Boys din Champions League
Istvan Kovacs în timpul meciului Valencia – Young Boys din Champions League

Absențe de marcă la CFR Cluj – FCSB

Duminică seară, de la ora 21:00, Istvan Kovacs va arbitra derby-ul CFR Cluj – FCSB, din etapa a cincea a play-off-ului a Ligii 1 Betano, întâlnire care va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.RO. Stadionul va fi arhiplin la acest meci, rețeta financiară pentru gruparea ardeleană fiind una foarte bună.

ADVERTISEMENT

Ambele formații vor avea absențe de marcă la derby-ul din runda a cincea a play-off-ului. Dan Petrescu nu-l va avea la dispoziție pe golgheterul George Țucudean, FANATIK.RO aflând că atacantul nu este refăcut complet după operaţia suferită la inimă în luna martie. De partea cealaltă, ”roș-albaștrii” nu-l vor avea la dispoziție pe căpitanul Mihai Pintilii.