Fotbal intern

Istvan Kovacs face furori în Spania! ”Are nevoie de un pic de antrenament”

11.05.2018 | 13:35
Istvan Kovacs face furori in Spania Are nevoie de un pic de antrenament
ADVERTISEMENT

Arbitrul român Istvan Kovacs face furori în Spania, după ce l-a partida Gaz Metan Mediaș – FC Hermannstadt, din manșa secundă a semifinalelor Cupei României, l-a stropit cu spray-ul pe jucătorul oaspeților Ionuţ Stoica.

Imaginile au fost preluate de cotidianul As, care a scris că arbitrul român are nevoie de antrenament pentru a folosi spray-ul: ”Judecând după aceste imagini, arbitrul are nevoie de un pic de antrenament pentru a învăța să folosească acest spray”.

ADVERTISEMENT

Istvan Kovacs face furori în Spania: ”A făcut-o intenționat”

Imaginea cu Istvan Kovacs face furori în Spania, iar un cititor al publicației iberice consideră că gestul arbitrului este intenționat: ”Chiar dacă pare că totul este întâmplător, cred că arbitrul a făcut-o intenționat”.

FC Hermannstadt s-a calificat în finala Cupei României, după ce a eliminat Gaz Metan Mediaș, scor general 4-2, și este după 36 de ani prima echipă din Liga 2 care ajunge în ultimul act al competiției.

ADVERTISEMENT

Este pentru a 11-a oară în istoria Cupei României când o reprezentantă a eşalonului secund ajunge în finala Cupei României. Doar de patru ori ambasadoarele celei de-a doua divizii au şi reuşit să triumfe. Acest lucru l-au făcut Metalul Reșița (2-0 cu Dinamo, în 1954), Arieşul Turda (2-1 cu Rapid, în 1961), Chimia Râmnicu Vâlcea (1-1 şi 3-0 la rejucare cu Constructorul Galaţi, formaţie din liga a treia, în 1973) şi Rapid (2-1 după prelungiri cu U Craiova, în 1975).

Alte şapte formaţii s-au aflat în faţa trofeului, dar visul nu s-a transformat în realitate. Acestea sunt CAM Timişoara (1938), Flacăra Mediaş (1951), Progresul Oradea (1955), Energia Câmpia Turzii (1956), Dinamo Obor Bucureşti (1960), Siderurgistul Galați (1963) şi CSU Galați (1976).

ADVERTISEMENT

În finală, Hermannstadt va întâlni formația CS Universitatea Craiova, care a trecut de FC Botoșani, cu scorul general de 6-3.

Finala Cupei României se va disputa pe Arena Națională din București, în 27 mai.