Fotbal international

Istvan Kovacs, în centrul unei cotroverse după Turcia – Suedia 0-1! “Ne-a promis că ne dă două penalty-uri după pauză”

19.11.2018 | 11:01
Istvan Kovacs, în centrul unei cotroverse după Turcia - Suedia 0-1

Istvan Kovacs este în centrul unei cotroverse după Turcia – Suedia 0-1. Selecţionata antrenată de Mircea Lucescu a retrogradat în Divizia C din Liga Naţiunilor după înfrângerea din meciul jucat la Konya. Suedezii au marcat singurul gol al partidei în minutul 71 dintr-un penalty transformat de Andreas Granqvist. În prima repriză a întâlnirii, Istvan Kovacs le-a refuzat scandinavilor o lovitură de la 11 metri, iar la finalul meciului, Marcus Berg a făcut o dezvăluire incredibilă.

“La pauză am mers şi am vorbit cu arbitrul. Am protestat pentru că nu ne-au acordat un penalty clar. Stăteam în vestiar, i-am spus punctul meu de vedere şi mi-a făcut o promisiune: ‘O să revăd imaginile şi dacă este aşa cum spui tu, vă voi da două penalty-uri în a doua repriză”, a declarat Marcus Berg pentru presa din Suedia.

Istvan Kovacs, în centrul unei cotroverse după Turcia – Suedia 0-1. Probleme pentru arbitrul român

Istvan Kovacs este în centrul unei controverse după meciul Turcia – Suedia 0-1. Declaraţia făcută de Marcus Berg a ajuns şi la urechile oficialilor turci. În consecinţă, Federaţia de Fotbal din Turcia vrea să ceară deschiderea unei anchete.

Înainte de meciul Turcia – Suedia 0-1, Istvan Kovacs a vorbit despre momentele mai tensionate din carieră şi a dezvăluit că i s-a propus să trucheze partide. “Întotdeauna m-am rugat la Dumnezeu ca aceste momente să nu vină. Direct, nu a venit niciodată nimeni la mine ca să-mi spună ca să ajut o echipă sau alta. În trecut au mai fost momente în care băteau apropouri sau încercau să ne facă să înţelegem că ar trebui. Dar m-am prefăcut că nu aud şi am mers pe linia mea”, a susţinut Istvan Kovacs într-un interviu acordat celor de la Telekom Sport.

Istvan Kovacs, în centrul unei cotroverse după Turcia - Suedia 0-1. Ce i-a spus lui Marcus Berg
Istvan Kovacs, în centrul unei cotroverse după Turcia – Suedia 0-1. Ce i-a spus lui Marcus Berg
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri