Sport

I-a răspuns Istvan Kovacs în teren lui Gigi Becali după declarațiile din FANATIK? Verdictul lui Marius Avram la faza penalty-ului rapidist

Istvan Kovacs a dat un penalty controversat în derby-ul dintre FCSB și Rapid, la un duel în careu între Risto Radunovic și Cristi Săpunaru, penalty din care căpitanul giuleștenilor a înscris.
Ia raspuns Istvan Kovacs in teren lui Gigi Becali dupa declaratiile din FANATIK Verdictul lui Marius Avram la faza penaltyului rapidist
ADVERTISEMENT

Faza nu a fost ușor de judecat pentru Istvan Kovacs, pentru că se vede cum fundașul muntenegrean are o mână pe Cristi Săpunaru, ceea ce înseamnă că este acoperit de regulament dacă dictează o lovitură de la 11 metri.

Momentul controversat vine la scurt timp de când FCSB a fost acuzată că a primit două penalty-uri ușoare în duelul cu UTA, scor 2-1, dar și după greșelile de arbitraj din ultimele etape.

ADVERTISEMENT

I-a răspuns Kovacs lui Gigi Becali după declarațiile din FANATIK?

Gigi Becali a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre acuzațiile apărute la finalul confruntării dintre FCSB și UTA, când vicecampioana României a primit două penalty-uri, iar decizia lui Istvan Kovacs pare să vină ca reacție după declarațiile patronului.

Nu mă deranjează că vorbesc doar despre FCSB. Nu știu de unde atâta ură. A luat-o lumea razna, nu vedeți? Dar nu-i nimic. E bine că s-a întâmplat așa, să vadă Istvan Kovacs și Camora cum e. 

ADVERTISEMENT

Cum e să dai cu mâna în minge și să nu acorzi penalty și să vadă și Kovacs cum e să sari la cap într-un duel pentru minge”, a spus Gigi Becali pentru FANATIK.

Fostul arbitru Marius Avram îi dă dreptate lui Istvan Kovacs: „Îi dau credit arbitrului. Am fost convins că Săpunaru a simulat. Când am văzut primele două reluări aveam aceeași convingere”.

ADVERTISEMENT

„Ulterior, însă, mi-am schimbat punctul de vedere. Îi dau credit lui Istvan Kovacs, a fost penalty”, a declarat Marius Avram pentru prosport.

Istvan Kovacs, penalty controversat în FCSB – Rapid

Istvan Kovacs a dictat un penalty controversat la finalul primei reprize dintre FCSB și Rapid, la un duel între Risto Radunovic și Cristi Săpunaru.

ADVERTISEMENT

Pe reluări s-a văzut o ușoare tragere a lui Risto Radunovic, însă și căpitanul giuleștenilor a accentuat căderea, dar Istvan Kovacs a decis să dicteze lovitură de la 11 metri, fiind acoperit de regulament în această situație.

Cristi Săpunaru nu a ezitat de la punctul cu var și l-a învins pe Andrei Vlad. Astfel, scorul primei reprize a fost 1-1, Florin Tănase fiind cel care a deschis scorul în minutul 14.

Imagine de la penalty-ul primit de Rapid
Imagine de la penalty-ul primit de Rapid
Imagine de la penalty-ul primit de Rapid
Imagine de la penalty-ul primit de Rapid

Fanii „roș-albaștrilor” au luat „foc” după ce Istvan Kovacs a dictat penalty-ul, la fel ca și jucătorii vicecampioanei României, însă centralul a fost ferm pe poziție.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 2,30 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT