Life

La Chefi fără limite, Cătălin Scărlătescu îl are pe Istvan Kozocsa, concurentul cu un mare atu: ”Învăț trucuri”

Istvan Kozocsa se numără printre cei 18 concurenți care au plecat în călătoria culinară „Chefi fără limite” alături de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.
23.02.2022 | 23:56
La Chefi fara limite Catalin Scarlatescu il are pe Istvan Kozocsa concurentul cu un mare atu Invat trucuri
Cine este Istvan Kozocsa de la Chefi fără limite. E în echipa lui Cătălin Scărlătescu. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Bărbatul în vârstă de 31 de ani face parte din echipa mov, condusă de chef Cătălin Scărlătescu. Participantul de la Antena 1 are deprinderi în domeniul culinar.

Și-a descoperit pasiunea pentru gătit în urmă cu aproximativ 9 ani, iar de atunci continuă să afle tot mai multe despre tainele culinare. Așa a ajuns să învețe foarte multe trucuri.

ADVERTISEMENT

Originar din Cluj-Napoca, Istvan Kozocsa se face foarte ușor remarcat în competiția culinară „Chefi fără limite”, unde vrea să dea de urma unor noi gusturi și tehnici.

Cine este Istvan Kozocsa de la Chefi fără limite. E în echipa lui Cătălin Scărlătescu

A studiat la un liceu din Odorheiul Secuiesc, iar apoi la Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. Pe plan sentimental nu are nicio relație.

ADVERTISEMENT

Prima oară Istvan Kozocsa a fost ajutor de bucătar, pe timpul unei vacanțe de vară, iar mai târziu a reușit să avanseze și să urce treptele în această carieră care îl împlinește din toate punctele de vedere.

La cei 31 de ani ai săi concurentul de la Antena 1 este gata să demonstreze că are calitățile necesare pentru a ajunge departe în competiție și chiar să câștige marele premiu de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT

„Mi-am descoperit pasiunea culinară, eu spun artă culinară, atunci când am căutat un job de vară acum 9 ani. Ca ajutor bucătar am văzut multe lucruri în bucătărie ce mi s-au părut interesante.

Treptat am început să învăț lucruri noi, trucuri noi, cum să combin condimentele și nu în ultimul rând tehnici de gătire.

ADVERTISEMENT

Am învățat să mă las purtat de fantezie în conceperea unui plating și să fiu atent până și la cel mai mic detaliu din respectivă farfurie. Îmi doresc să progresez, să fiu din ce în ce mai bun în ceea ce fac.

Pot să afirm că – a găsi gustul perfect – mă face fericit”, a declarat concurentul de la „Chefi fără limite”, conform viva.ro.

Cătălin Scărlătescu, componență echipă Chefi fără limite

Chef Cătălin Scărlătescu are o echipă diversă și complexă din care mai fac parte: Rebecca Bumpuțu, o dansatoare de 28 de ani, Tanya Tatiana Povenskaya care lucrează ca trainer în domeniul unghiilor, 38 de ani și Carmen Dîrvariu – corporatist, 32 de ani.

La capitolul bărbați juratul de la „Chefi fără limite” are ajutor din partea lui Lucian Pupăzan, care deține o afacere cu tocătoare din lemn, în vârstă de 43 de ani și Raul Bodoșcă, un tânăr de 25 de ani, bucătar.

ADVERTISEMENT