Italia acaparează podiumul la slalom uriaş, în ultima zi a Cupei Mondiale de Schi Alpin

În ultima zi din Cupa Mondială de Schi Alpin, italiencele au fost la putere la slalom uriaş. A fost victorie pentru Federica Brignone, urmată pe podium de Sofia Goggia şi Marta Bassino.

DESCOPERĂ NOUL AUDI Q2

Tessa Worley a terminat pe locul cinci şi a luat primul glob de cristal din carieră, chiar la slalom uriaş, după ce a depăşit-o cu doar 85 de puncte pe Mikaela Shiffrin.

“Am fost foarte atentă. Am încercat să schiez cu inima, dar mintea a preluat iniţiativa în multe momente. Am dat tot ce am putut în a doua coborâre şi astfel am reuşit închei excelent acest sezon. Sunt foarte mândră de acest rezultat", a declarat Worley.

A fost primul glob de cristal obţinut de o franţuzoaică la slalom uriaş, din 1993. Goggia a terminat pe locul trei la această disciplină.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:00
Europa League Viktoria Plzen - FCSB
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695