Pariuri sportive

Italia – Albania este primul meci al deținătoarei trofeului la EURO 2024. Se marchează multe goluri? Profită de cota zilei

Italia - Albania este primul meci al deținătoarei trofeului la EURO 2024. Profită de cota zilei la MOZZART BET cu a doua partidă a grupei B de la turneul final din Germania.
15.06.2024 | 12:00
Italia  Albania este primul meci al detinatoarei trofeului la EURO 2024 Se marcheaza multe goluri Profita de cota zilei
Italia - Albania este primul meci al deținătoarei trofeului la EURO 2024. Se marchează multe goluri? Profită de cota zilei. Sursa foto: Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Italia – Albania este a doua confruntare a grupei B de la EURO 2024. Duelul are loc pe data de 15 iunie, de la ora 22:00, în prima etapă a Campionatului European din Germania, pe stadionul Signal Iduna Park din Dortmund. Cota zilei la MOZZART BET este extrem de ofertantă și te ajută să faci profit la pariuri.

Italia – Albania este primul meci al deținătoarei trofeului la EURO 2024. Se marchează multe goluri? Profită de cota zilei

Italia – Albania este meciul de debut al deținătoarei trofeului la EURO 2024. Echipele antrenate de Luciano Spalletti și Sylvinho țintesc o calificare în faza următoare a Campionatului European din Germania.

ADVERTISEMENT

Înainte de meciul direct dintre cele două echipe, Italia a disputat două partide amicale cu Bosnia și Herțegovina (1-0) și cu Turica (0-0). În schimb, Albania s-a duelat cu echipe precum Azerbaidjan (3-1) și cu Liechtenstein (3-0).

De-a lungul timpului, meciurile dintre cele două formații au fost dominate de Italia, care în ultimul partidă directă a înscris de trei ori. Astfel, cota zilei la MOZZART BET pe care am ales-o este de 2.20 cu pronosticul „1 solist și peste 2,5 goluri”.

ADVERTISEMENT

Italia a câștigat toate meciurile directe cu Albania

Partida din cadrul grupei B va fi a 5-a partidă din istorie între cele două formații. În cele patru meciuri disputate până acum, „Squadra Azzurra” a reușit să se impună de fiecare dată, având un golaveraj de 7-1.

Ultima partidă directă dintre cele două echipe datează din 2022, când Italia a reușit să se impună cu scorul de 3-1 în cadrul unei partide amicale disputate înainte de Campionatul Mondial. Campioana Europeana a fost condusă cu 1-0, dar a reușit să întoarcă meciul grație lui Vincenzo Grifo, care a marcat de două ori și a oferit și o pasă de gol.

ADVERTISEMENT

Profită din plin de cota zilei la MOZZART BET cu pronosticul „1 solit și peste 2,5 goluri”. Italia este o echipă cu un spirit al victoriei și care marchează meci de meci în duelurile importante. În schimb, Albania își va pune speranțele în Armando Broja, atacantul celor de la Chelsea care evoluează în Premier League.

Albania s-a calificat la EURO după primul loc în grupă

Selecționata lui Sylvinho a fost surpriza plăcută în campania de calificare la turneul final din Germania. Albania a reușit să se califice la Campionatul European dintr-o grupă în care se mai aflau echipe precum Polonia și Cehia. Ba mai mult, albanezii au ajuns la EURO după primul loc în grupă.

ADVERTISEMENT

Albania a reușit să o învingă pe Cehia, la scor de neprezentare, în meciul retur, care a fost unul decisiv pentru calificarea la turneul final din Germania. Ba mai mult, echipa lui Sylvinho a reușit s-a impus și în fața Poloniei, scor 2-0, având un golaveraj de 5-0 cu formațiile care erau considerate favorite la calificarea directă la EURO 2024.

  • 2.20 este cota oferită de MOZZART BET pentru pronosticul „1 solist și peste 2,5 goluri” la meciul Italia – Albania
ADVERTISEMENT
Tags: