Sport

Italia – Anglia, marea finală de la Euro 2020! Cele mai tari pariuri pe cele două reprize

Italia și Anglia se întâlnesc duminică, de la ora 22:00, în finala Euro 2020. Se anunță un meci epic pe Wembley între cele mai bune naționale de la acest turneu final.
10.07.2021 | 22:22
Italia  Anglia marea finala de la Euro 2020 Cele mai tari pariuri pe cele doua reprize
ADVERTISEMENT

Duminică, de la ora 22:00 se joacă finala Euro 2020 pe Wembley. Anglia și Italia promit un meci de neuitat pentru trofeu. Casele de pariuri s-au pregătit din toate punctele de vedere pentru acest eveniment și au pregătit mii de variante de pariere care să mulțumească fiecare client.

Italia – Anglia, marea finală de la Euro 2020! Drumul spre Wembley

Italia s-a calificat în finală după ce a trecut după loviturile de departajare de Spania. Echipa lui Roberto Mancini a ratat prima lovitură de pedeapsă, însă Olmo și Morata au trimis Italia în finală prin ratările lor.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Anglia a trecut prin emoții mari cu Danemarca. Danezii au deschis scorul pe Wembley, însă autogolul lui Kjaer i-a readus rapid în meci pe britanici. Totuși, golul victoriei a venit abia în minutul 104 după o lovitură de pedeapsă controversată acordată de arbitru.

Pariuri pe cele două reprize

În acest articol vom vedea o serie de pariuri pe reprize în finala dintre Italia și Anglia. Casele de pariuri dau o cotă atractivă pentru gol în prima repriză și consideră că e mult mai probabil să se înscrie în partea secundă.

ADVERTISEMENT

Cota oferită de Casa Pariurilor pentru “gol în prima repriză” este 1,63. Cei care mizează pe un scor alb la pauză au o cotă de 2,12. 

Cotă uriaşă dacă ambele echipe marchează în ambele reprize!

Pentru cei care mizează pe un meci deschis, cu multe goluri de ambele părţi, cotele sunt pe măsură. Poate cea mai mare cotă o reprezintă pariul pe ambele echipe marchează în ambele reprize.

ADVERTISEMENT

Cota oferită de Casa Pariurilor pentru “ambele echipe marchează în ambele reprize” este 27,00. 

Doar Anglia a marcat în ambele reprize în fazele eliminatorii!

Există şi posibilitatea unui pariu ca o echipă să marcheze în ambele reprize. În fazele eliminatorii, Italia nu a marcat niciodată în ambele reprize, în timp ce Anglia a reuşit această performanţă doar împotriva Ucrainei.

ADVERTISEMENT

Cota oferită de Casa Pariurilor pentru “Italia marchează în ambele reprize” este 5,50. Aceeaşi cotă este valabilă şi pentru Anglia. 

Un gol marcat de Italia în repriza a doua este 1,95!

Între două echipe cu defensive foarte bune, cotele pentru goluri multe în prima sau a doua repriză se dovedesc extrem de atractive. Chiar şi pentru un gol marcat de Italia sau Anglia, cotele sunt foarte mari.

Cota oferită de Casa Pariurilor pentru “Italia marchează peste 0,5 goluri în repriza a doua” este 1,95. În cazul Angliei, cota pentru “peste 0,5 goluri în repriza a doua” este 1,95.


  • 31,00 este cota oferită de Casa Pariurilor pentru „Anglia marchează peste 2,5 goluri în repriza a doua”

ADVERTISEMENT