Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Italia desființată după eliminarea de la EURO: „Dacă România se prezenta așa, jucătorii erau făcuți praf”

Mihai Stoica a desființat naționala Italiei după eliminarea de la Campionatul European din Germania, în urma înfrângerii cu Elveția, scor 0-2.
29.06.2024 | 22:38
Italia desfiintata dupa eliminarea de la EURO Daca Romania se prezenta asa jucatorii erau facuti praf
Italia desființată după eliminarea de la EURO. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al campioanei României consideră că Luciano Spalletti nu este potrivit pentru a fi selecționer și a spus că dacă naționala României ar fi jucat cum a făcut-o Italia împotriva Elveției, jucătorii ar fi fost făcuți praf.

Italia desființată după eliminarea de la EURO

Italia a fost desființată de către Mihai Stoica după ce a fost eliminată de la EURO 2024 de către Elveția, națională împotriva căreia România a obținut patru puncte din șase posibile în preliminariile pentru Campionatul European:

ADVERTISEMENT

„Nu se aștepta lumea ca Italia să facă ceva la acest EURO, dar nici să fii eliminat atât de lamentabil cum s-a întâmplat acum. E aproape neverosimil ca Italia să se prezinte astfel la un EURO.

Elveția e făcută pe scheletul Bolognei, care e o revelație, dar Italia e făcută pe scheletul Interului, campioana Italiei. Nu înțeleg de ce Spalletti nu a jucat în sistemul pe care Inzaghi îl folosește la Inter”.

ADVERTISEMENT

„N-am văzut o Italia mai slabă ca acum!”

Mihai Stoica a continuat și a spus că nu a văzut niciodată o națională a Italiei mai slabă decât cea de acum și a făcut și o comparație a valorii lotului Elveției cu lotul pe care Luciano Spalletti l-a avut la dispoziție.

„Din 1978 mă uit la turnee finale, nu am văzut o Italie mai slabă ca acum. Dacă naționala noastră juca așa la meciul cu Elveția, îi făceam praf. Toți se uită la prețurile fotbaliștilor, păi să ne uităm cât costă elvețienii și cât costă italienii.

ADVERTISEMENT

Nu poți să te prezinți în halul ăsta. Exemplul lui Edi e bun. Spalletti e un antrenor bun spre foarte bun, dar ca selecționer s-ar putea să nu știe cu ce se mănâncă meseria asta”, a mai spus Mihai Stoica, la TV PrimaSport.

Italia a reușit să ajungă în optimile de finală ale Campionatului European din Germania după ce a obținut o victorie împotriva Albaniei, scor 2-1, o remiză împotriva Croației, scor 1-1, suferind o înfrângere împotriva Spaniei, scor 0-1.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Elveția a avut un parcurs foarte bun în grupă, câștigând primul meci contra Ungariei, scor 3-1, remizând cu Scoția, scor 1-1, și remizând și cu Germania, scor 1-1.

ADVERTISEMENT
8,50 este cota BETANO pentru o victorie a României in fata Olandei