Sport

Italia – Elveţia 3-0. „Squadra Azzurra” e prima națională calificată în optimi. Cum arată clasamentul Grupei A

FANATIK.RO vă oferă toate detaliile partidei Italia - Elveţia, din etapa a doua a Grupei A a turneului final al Euro 2020.
16.06.2021 | 23:45
Italia  Elvetia 30 Squadra Azzurra e prima nationala calificata in optimi Cum arata clasamentul Grupei A
ADVERTISEMENT

Meciul Italia – Elveţia are loc miercuri, 16 iunie, cu începere de la ora 22:00, în cadrul Grupei A la turneul final al Euro 2020, meciul încheind etapa a 2-a din această grupă. Italia este marea favorită la primul loc în grupa A.

Unde se joacă meciul Italia – Elveţia

Confruntarea Italia – Elveţia se dispută miercuri, 16 iunie, de la ora 22:00 pe Stadio Olimpico din Roma, acolo unde ”azzurri” au obţinut prima victorie la Euro, 3-0 cu Turcia. Elveţia e considerată formaţia cu şansa a doua la calificarea directă, în primul meci făcând un egal, 1-1, cu Ţara Galilor.

ADVERTISEMENT

Regulile anti-Covid rămân în vigoare şi autorităţile italiene nu acceptă să facă niciun rabat de la ele, astfel încât în imensitatea stadionului Olimpic din Roma vor lua loc maxim 25.000 de spectatori, deşi există proteste vehemente din partea tifosilor şi solicitări de bilete cu mult peste ce este permis.

Cine transmite  la TV meciul Italia – Elveţia

Partida Italia – Elveţia se joacă miercuri, 16 iunie, de la ora 22:00, la Roma, în etapa a 2-a a turneului final de Euro 2020 şi va putea fi vizionată în direct pe canalul PRO TV, deţinătorul de drepturi. Mai aveţi şi varianta de a accesa site-ul FANATIK.RO pentru a o urmări în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Vremea la Roma este destul de călduroasă, 28 de grade în cursul zilei, în jur de 24-25 la ora jocului, dar cu cerul înnorat, fără pericol de precipitaţii. Rusul Serghei Karasev este arbitrul desemnat de UEFA la acest joc.

Ce jucători importanţi lipsesc în partida Italia – Elveţia

Italia are o singură absenţă pentru acest meci. Este vorba de jucătorul care a început Euro ca titular pentru postul de fundaş dreapta, Florenzi, care a suferit în prima repriză a meciului cu Turcia o accidentare la gambă, fiind înlocuit cu Di Lorenzo.

ADVERTISEMENT

Selecţionerul Elveţiei, Vladimir Petkovic, nu are probleme de niciun fel, putând decide asupra formulei de start cum doreşte. Presa din Ţara Cantoanelor scrie că va fi titularizat în atac Embolo, în dorinţa de a căpăta un plus de viteză pe contraatac.

Sommer se teme de Immobile

Italia poate deveni prima echipă calificată în optimi dacă va reuşi să câştige şi acest meci. Cu şase puncte ”squadra azzurra” ar fi sigură de o clasare între primele două şi dacă ar pierde ultima partidă, cu Ţara Galilor.

ADVERTISEMENT

Portarul naţionalei helvete, Sommer, spune că el şi colegii lui nu au nicio presiune despre faptul că vor juca pe terenul Italiei. Însă admite că se teme de abilitatea lui Ciro Immobile, vârful de la Lazio, care a şi marcat un gol cu Turcia.

Cote la pariuri pentru Italia – Elveţia

Italia este favorită la cele trei puncte cu o cotă de 1,65, pentru elveţieni ajungând la 6,50. Un gol al echipei lui Petkovic ajunge aproape de cota la succes a Italiei, oprindu-se la 1,60. Şi varianta şansă dublă 1X şi minim două goluri e o soluţie, cota fiind de 1,35.

Cele două reprezentative au un istoric bogat al meciurilor directe, nu mai puţin de 17, dintre care doar trei au fost amicale, iar primul, în 1924, la Jocurile Olimpice. În ofiociale s-au înregistrat șase victorii pentru italieni, patru pentru elvețieni şi patru au fost egaluri.


  • (P) Cotă SUPERBET pentru Italia – Elveția: 1,72 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

  • (P) Cotă SUPERBET pentru Italia – Elveția: 1,67 este cota pentru „Total Goluri 0-2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT