ADVERTISEMENT
Carousel hot news

VIDEO. Italia la picioarele unui român! Gol după o cursă nebună

Jucătorii români sunt apreciaţi în fotbalul din Italia la toate nivelurile. În acest week-end s-a remarcat tânărul mijlocaş al echipei de tineret al clubului Genoa, Claudiu Micovschi. În...
Autor: Vicentiu Dinescu | 22.10.2017 | 11:42
VIDEO. Italia la picioarele unui român! Gol după o cursă nebună

Jucătorii români sunt apreciaţi în fotbalul din Italia la toate nivelurile. În acest week-end s-a remarcat tânărul mijlocaş al echipei de tineret al clubului Genoa, Claudiu Micovschi. În vârstă de 18 ani, Claudiu Micovschi a marcat un gol superb în partida pe care echipa sa a câştigat-o, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0, în faţa formaţiei Udinese, în etapa a şasea a campionatului Primavera din Italia.

ADVERTISEMENT

Mijlocaşul român a marcat după o cursă personală de 70 de metri şi a ajuns la două goluri înscrise în cinci meciuri la Primavera. În plus, Micovschi are şi o pasă decisivă în acest sezon, în victoria cu 3-1 în faţa lui Sassuolo U19. Fost jucător la Luceafărul Oradea, Micovschi a mai jucat în Italia la echipa primavera a clubului Chievo Verona. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Micovschi a ajuns în Italia în 2015

Claudiu Micovschi a ajuns la Genoa în urmă cu doi ani şi a semnat un contract pe trei sezoane. ”Vreau să le mulţumesc părinţilor că m-au sprijinit de la început şi vreau ca în maximum 3 ani să fiu în echipa mare a lui Genoa. Sunt fan Real Madrid, idolul meu este Gareth Bale, îmi place stilul lui şi visez să îl întâlnesc cândva personal”, spunea atunci tânărul mijlocaş.

ADVERTISEMENT

După doar câteva luni petrecute la Genoa, Claudiu Micovschi a semnat un contract de imagine cu firma Nike. Este o performanţă pentru un jucător român atât de tânăr. Însă compania americană crede în potenţialul său şi au vrut să se acopere, în cazul în care Micovschi va ajunge să conteze în fotbalul european.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!