Cele mai citite

Galerie foto. Italia la picioarele unui român! Hattrick şi pasă de gol

Jucătorii români sunt apreciaţi în fotbalul din Italia la toate nivelurile. În acest weekend s-a remarcat un tânăr mijlocaş al echipei de tineret al clubului Genoa.
Autor: Vicentiu Dinescu | 24.12.2017 | 08:40

În vârstă de 18 ani, Claudiu Micovschi a reuşit un hattrick şi o pasă de gol în partida pe care echipa sa a terminat-o la egalitate, sâmbătă, pe teren propriu, scor 4-4, în faţa formaţiei Verona, în etapa a 14-a a campionatului Primavera din Italia.

”Micovschi a făcut totul pe teren. A marcat din lovitură liberă, de la distanţă, din interiorul careului şi a dat şi pasa decisivă la reuşita lui Bruzzo. În final a fost şi eliminat pentru că a protestat la deciziile arbitrului”, a scris site-ul buoncalcioatutti.it.

Micovschi a ajuns în Italia în 2015

Şi site-ul oficial al clubului Genoa l-a lăudat pe internaţionalul român de juniori şi l-a declarat omul meciului: ”Micovschi a fost cel mai bun jucător de pe teren. Căpitanul nostru reuşit un gol mai frumos decât altul şi a oferit şi o pasă decisivă”.

Claudiu Micovschi a ajuns la Genoa în urmă cu doi ani şi a semnat un contract pe trei sezoane cu formaţia din Italia. ”Vreau să le mulţumesc părinţilor că m-au sprijinit de la început şi vreau ca în maximum 3 ani să fiu în echipa mare a lui Genoa. Sunt fan Real Madrid, idolul meu este Gareth Bale, îmi place stilul lui şi visez să îl întâlnesc cândva personal”, spunea atunci tânărul mijlocaş.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!