ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Au apărut noi DETALII în cazul morţii lui Pantani

La 10 ani după ce Marco Pantani a decedat după o supradoză de cocaină, justiţia din Italia a redeschis cazul. Acum un deceniu carabinierii şi procurorii care s-au ocupat de caz au concluzionat...
Autor: Claudiu Melinte | 02.12.2014 | 15:09
Au apărut noi DETALII în cazul morţii lui Pantani

La 10 ani după ce Marco Pantani a decedat după o supradoză de cocaină, justiţia din Italia a redeschis cazul. Acum un deceniu carabinierii şi procurorii care s-au ocupat de caz au concluzionat moartea celebrului ciclist ca fiind o sinucidere.

ADVERTISEMENT

“Marco Pantani ar fi fost lovit şi obligat să bea cocaină amestecată cu apă”, scria Gazzetta dello Sport în august 2014, care noteaza “Pantani a fost ucis” şi dezvăluia că Parchetul din Rimini a redeschis ancheta, probabil din cauza unor dovezi noi apărute, susţineu atunci jurnaliştii italieni. Noua ipoteză a cazului a venit după ce s-a realizat o nouă experiză medico-legală, din care a reieşit faptul că ”Piratul” nu ar fi putut lua o cantitate atît de mare de cocaină doar dacă era diluată în apă.

Mama lui Pantani, Tonina, care nu a crezut niciodată că fiul său s-a sinucies, a postat pe pagina de Facebook, un mesaj în care confirmă redeschiderea anchetei. “În urmă cu 16 ani, la 2 august (1998), Marco triumfa în Turul Franţei, iar astăzi, la zece ani de la moartea sa, vă anunţ pe toţi cei care au crezut şi l-au iubit pe Marco al meu: ancheta a fost redeschisă penru omucidere”, a scris ea în urmă cu cîteva luni.

ADVERTISEMENT

Pe 2 decembrie, specialiştii Parchetul din Rimini au exclus faptul că Marco Pantani ar fi fost ucis. Cazul urmează să ajungă la judecătoria din Bologna.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!