Fotbal international

Video. Buffon, încurajat de un alt portar de legendă! ”Trebuie să ne încânţi în continuare, prietene”

Gianluigi Buffon şi-a anunţat retragerea din naţională după meciul Italia - Suedia 0-0, în urma căruia ”squadra azzurra” a ratat calificarea la Cupa Mondială din 2018.
14.11.2017 | 16:45
Video Buffon incurajat de un alt portar de legenda Trebuie sa ne incanti in continuare prietene
ADVERTISEMENT

Căpianul Italiei a părăsit aseară terenul în lacrimi, dar el a fost încurajat pe o reţea de socializare de un alt portar de legendă din generaţia sa, Iker Casillas. Spaniolul a făcut o postare pe contul de Twitter şi a pus o poză cu Buffon în lacrimi la un interviu.

”Nu-mi place să te văd aşa. Vreau să te văd aşa cum erai înainteşi vreau să continui să fii aşa cum eşti pentru mulţi: o LEGENDĂ. Mândru să te cunosc şi mândru că ne-am confruntat de atâtea ori. Trebuie să ne încânţi în continuare, prietene! #1”, a scris Casillas pe Twitter.

ADVERTISEMENT

Buffon a plâns la interviul de după meciul retur cu Suedia

Italia a ratat calificarea la Cupa Mondială din 2018, după ce a terminat la egalitate, pe teren propriu, scor 0-0, cu repreentativa Suediei, în meciul retur de baraj. În tur, italienii fuseseră învinşi, în deplasare, cu scorul de 1-0. ”Squadra azzurra” va rata Cupa Mondială pentru prima dată după 60 de ani şi este singura campioană mondială care nu va prezentă în Rusia.

Căpitanul Italiei, Gianluigi Buffon, a declarat, aseară, cu lacrimi în ochi, că nu există un ţap ispăşitor pentru această ratare: ”Vina este împărţită, nu există un ţap ispăşitor. Am câştigat împreună, pierdem împreună. Avem orgoliu, forţă şi suntem încăpăţânaţi, ne vom ridica aşa cum am făcut-o mereu. Cei care au jucat fotbal ştiu cât de grea este o astfel de partidă. Nu am reuşit să ne exprimăm la nivelul nostru maxim. Nu îmi pare rău pentru mine, ci pentru toată lumea”.

ADVERTISEMENT