Sport

Italia – Țara Galilor, duelul echipelor neînvinse din grupa A! Cele mai tari pariuri combo

Italia a defilat în primele două meciuri de la turneul final și are nevoie de un egal cu Țara Galilor pentru a câștiga grupa. Cele mai tari pariuri pentru acest meci.
19.06.2021 | 21:10
Italia  Tara Galilor duelul echipelor neinvinse din grupa A Cele mai tari pariuri combo
ADVERTISEMENT

Selecționata lui Roberto Mancini a impresionat la Euro 2020 cu două victorii obținute cu scorul de 3-0 în fața Turciei și Elveției. “Azzurri” par mai ofensivi ca niciodată, dar în același timp, apărarea e beton.

Italia – Țara Galilor, duelul echipelor neînvinse din grupa A!

“Gigio” Donnarumma nu a avut de apărat decât un șut ajuns pe spațiul porții în primele două meciuri. În schimb, din punct de vedere ofensiv, Italia este o încântare. O echipă care își creează cu ușurință șanse de a marca.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Țara Galilor a reușit să adune patru puncte cu Elveția și Turcia și este 99% calificată în optimile de finală de la turneul final. Gareth Bale a dat două assist-uri în confruntarea cu Turcia, dovadă că starul Realului este în formă.

Bale și Ramsey, vedete în formă!

Aaron Ramsey, un alt jucător al galezilor a reușit să înscrie un gol important în meciul cu turcii, o reușită care a netezit drumul galezilor în lupta pentru calificarea în optimile de finală ale turneului final.

ADVERTISEMENT

Cota oferită de Casa Pariurilor pentru combo: Italia să câștige, peste 2,5 goluri și peste 8,5 cornere este 4,20.

Italia, marea favorită a meciului! Vor forța elevii lui Mancini?

Fără doar și poate, Italia este favorita acestei confruntări. Naționala lui Roberto Mancini vrea să încheie pe primul loc în această grupă și pentru asta trebuie să scoată doar un egal. Va fi interesant dacă italienii vor forța, în condițiile în care urmează optimile.

ADVERTISEMENT

Țara Galilor se gândește și ea la optimile de finală deja. Bale și compania au ajuns până în semifinale la Euro 2016, performanță greu de egalat. Dar asta spune multe despre ambiția și faptul că galezii se simt foarte confortabil la Euro.

Cota oferită de Casa Pariurilor pentru combo: egalitate, sub 2,5 goluri și sub 9,5 cornere este 4,20.

ADVERTISEMENT

Dacă încheie pe primele două locuri în grupă, cele două au un traseu accesibil în optimi!

Pronosticul FANATIK pentru această confruntare este un rezultat cu mai puține goluri și mai multe cartonașe primite de Țara Galilor, echipă care în mod normal nu va avea inițiativa în joc.

Cota oferită ca Casa Pariurilor pentru combo: sub 2,5 goluri și mai multe cartonașe galbene Țara Galilor este 3,47.

Câștigătoarea grupei A va evolua în optimi împotriva locului doi din grupa C, care se va stabili după meciul Ucraina – Austria. Dacă Țara Galilor încheie pe locul doi, așa cum se preconizează, va avea o optime accesibilă cu locul doi din grupa B: Rusia, cu cele mai mari șanse.


  • (P) 101,00 este cota oferită de Casa Pariurilor pentru combo: Țara Galilor să câștige, peste 3,5 goluri și peste 9,5 cornere. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT