Fotbal intern

Italienii anunță că Inter îl vrea pe Olimpiu Moruțan. Citează din Gigi Becali: „E mult peste Dybala”

26.01.2021 | 09:23
Italienii anunta ca Inter il vrea pe Olimpiu Morutan Citeaza din Gigi Becali E mult peste Dybala
Italienii anunță că Inter îl vrea pe Olimpiu Moruțan. Citează din Gigi Becali: „E mult peste Dybala” © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruțan (21 de ani) este unul dintre fotbaliștii de la FCSB pe care patronul Gigi Becali speră să obțină o sumă semnificativă la transfer. Inter Milano ar fi interesată de mijlocaș. 

Jucătorul cotat la 1,3 milioane de euro a fost ofertat de o formație din Golf, însă patronul FCSB-ului ar fi refuzat oferta. FANATIK a dezvăluit că a fost vorba despre nu mai puțin de 10,5 milioane de euro oferite pentru Moruțan!

ADVERTISEMENT

Un site al fanilor lui Internazionale Milano susține că fotbalistul de la FCSB se află pe lista italienilor pentru vara acestui an și îl citează pe Gigi Becali pentru a-l descrie.

Italienii anunță că Inter Milano îl vrea pe Moruțan

Olimpiu Moruțan traversează cel mai bun sezon de când a venit la FCSB, fapt ce a facilitat pornirea discuțiilor despre o plecare a mijlocașului din România. Printre cluburile interesate se află și Inter Milano, trupa lui Antonio Conte și echipa considerată de mulți drept principala favorită la titlu în Serie A.

ADVERTISEMENT

„Olimpiu Moruțan, la 1,73 metri, l-a cucerit inclusiv pe Gheorghe Hagi prin stângul său rafinat, explozia și fantezia pe care le posedă. El a atras atenția mult scouteri importanți din Europa, iar Inter este și ea interesată de serviciile sale”, anunță site-ul FCInter1908.

Olimpiu Moruțan a semnat cu FC Botoșani după care ”s-a dus la FCSB, care a plătit un milion de euro pentru el, în decembrie 2017, aducându-l la echipă în vara următoare”. Pentru a-l descrie pe Olimpiu Moruțan, italienii se folosesc de unele declarații oferite de Gigi Becali, cel care își compara mijlocașul cu marii fotbaliști europeni. În stilul său caracteristic, patronul FCSB anunța că Olimpiu Moruțan este mai bun decât Luka Modric și Paulo Dybala.

ADVERTISEMENT

„Acum îl vând ăștia pe Mbappe cu 350 de milioane. Păi, Mbappe, peste 3 ani, face 700 de milioane. Păi eu îl am pe Moruțan, care e ca Modric. Bine, mai dă și goluri spre deosebire de Modric. E peste el. Păi, Modric, la 19 ani, nu era nici la jumătate din cât e Moruțan. Îl comparăm pe Dybala cu Moruțan? Dybala e o piticanie de 1,65 metri”, declara Gigi Becali, în octombrie 2018.

14 meciuri a bifat Moruțan în Liga 1 în acest sezon

Italienii mai scriu că Moruțan este un ”număr zece pur”, iar conform impresarului său, va pleca din România în vara aceasta.

ADVERTISEMENT

Trei goluri și zece pase decisive a bifat Moruțan în actuala stagiune. Opt goluri și 25 de assist-uri este bilanțul jucătorului născut în Cluj în tricoul echipei lui Gigi Becali. Antrenorul FCSB-ului i-a băgat în ședință pe fotbaliști înainte de partida cu FC Argeș.

Moruțan a evoluat în 14 meciuri în campionat în actualul sezon. Fotbalistul a mai bifat și două partide în Europa League. Olimpiu Moruțan are în palmares Cupa României, câștigată cu FCSB în sezonul 2019-2020. Fotbalistul FCSB-ului are 12 meciuri la naționala de tineret a României și a reușit un gol. Moruțan a mai evoluat de-a lungul timpului și la U Cluj. Olimpiu Moruțan ar putea reveni după accidentare la meciul cu Dinamo.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – FCSB: 2,95 este cota pentru „1x”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT