Fotbal intern

Chivu la Steaua? NEGOCIERI cu directorul Interului!

UPDATE 19 ianuarie - 13:22. Gică Popescu nu îl vede pe Chivu jucînd pentru Steaua şi îl sfătuieşte pe fostul căpitan al naţionalei să continue în străinătate, dacă sănătatea îi...
18.01.2014 | 21:00
Chivu la Steaua NEGOCIERI cu directorul Interului
ADVERTISEMENT

UPDATE 19 ianuarie – 13:22. Gică Popescu nu îl vede pe Chivu jucînd pentru Steaua şi îl sfătuieşte pe fostul căpitan al naţionalei să continue în străinătate, dacă sănătatea îi permite.

“În momentul în care Cristi va putea să îşi continue activitatea de jucător, nu va avea niciun motiv să nu continue la Inter. Cu toţii simţim cînd am terminat-o cu fotbalul, atîta timp cît jucători pot juca, să o facă”, a spus “Baciul” la Dolcesport.

ADVERTISEMENT

UPDATE 16:00. Cristian Chivu este din ce în ce mai aproape de o reziliere a contractului cu Internazionale Milano. Jurnaliştii italieni susţin că fostul căpitan al naţionalei s-a întîlnit cu directorul sportiv Piero Ausilio şi a negociat încheierea mai rapidă a înţelegerii care îl leagă de Inter pînă în vara acestui an. Italienii ar vrea să scape de plata ultimelor luni din contractul cu românul, oferindu-i în schimb o sumă compensatorie. Contactat telefonic de FANATIK.RO, Victor Becali a confirmat întîlnirea dintre Chivu şi Ausilio: “Da, e adevărat că s-au întîlnit. A fost ceva întîmplător, Chivu avea o întîlnire cu altcineva. Nu cred că se pune problema rezilierii contractului de acum, pentru că mai sînt doar cîteva luni pînă la finalul lui“, a spus impresarul.

Chivu se află în proces de recuperare după operaţia suferită la Miami anul trecut, dar italienii sînt sceptici că românul ar mai putea reveni pe teren, fiind mai degrabă convinşi că fundaşul va pune capăt oficial carierei de fotbalist în următoarele săptămîni!

ADVERTISEMENT

UPDATE 13:20. În urmă cu doi ani, Gigi Becali a fost unul dintre apărătorii lui Chivu atunci cînd căpitanul naţionalei şi-a anunţat retragerea. “Fiecare om îşi face viaţa cum vrea. Dacă aşa a considerat că e bine pentru el, aşa face, chiar dacă e echipa naţională.

Ce pierdere pentru? Ce şanse mai are echipa naţională? Oricum nu mai avea perspective. Să se facă de râs? De ce fi rămas după preliminarii? Să se facă şi mai tare de râs?

ADVERTISEMENT

Chivu trebuie întâmpinat cu lauri. El a demonstrat ce caracter are, trebuie să ne închinăm în faţa lui tot timpul“, declara Becali în mai 2011.

UPDATE 18. 01 – 10:20. Conform surselor FANATIK, soţia lui Chivu, Adelina, i-a cerut jucătorului lui Inter să renunţe la contractul cu formaţia din Milano pentru a reveni în ţară şi a fi alături de familia şi prietenii din România. Variantele vehiculate pînă acum pentru fostul căpitan al naţionalei au fost Chealăul Piatra Neamţ, un post în organigrama FRF în echipa lui Gică Popescu şi un contract cu CS U Craiova. Cea mai nouă posibilă destinaţie pentru fundaşul central este Steaua.

ADVERTISEMENT

UPDATE 20:34  Fostul preşedinte al LPF, Mitică Dragomir, susţine că o eventuală sosire a lui Cristi Chivu la Steaua ar creşte substanţial valoarea lotului lui Reghecampf, dacă fundaşul este apt din punct de vedere medical.Chivu la Steaua? Nu ştiu ce să zic, depinde de starea lui de sănătate. Dacă mai poate fizic, e excelent. Dar cum nu cunosc care mai e situaţia lui medicală, nu pot să îmi dau prea mult cu părerea. Chivu a demonstrat ce poate la nivel mondial, la el nu de valoare se poate pune problema“, a declarat Dragomir pentru FANATIK.

Publicaţia Retroonline.it prezintă într-un amplu articol intitulat “Descoperim proiectul lui Thohir la Inter în trei puncte intenţiile noului acţionar majoritar la gruparea nerazzurră pentru crearea unui club puternic şi a unui grup competitiv.

Pleacă românul şi legiunea veche argentiniană

Una dintre condiţiile esenţiale este renunaţarea la mai mulţi jucători care au făcut istorie la echipă, dar au salarii mari şi acum nu mai servesc noului proiect. Pe listă figurează şi fostul internaţional român Cristi Chivu, despre care, surpriză, se spune că ar avea în intenţie nu să pună ghetele în cui, ci să-şi continue cariera în campionatului României. În opinia italienilor Steaua ar fi echipa interesată de serviciile lui Chivu, deşi acelaşi intenţii au manifestat şi CS Universitatea Craiova şi Petrolul, dar propunerile lor nu au primit răspuns favorabil. Contactat telefonic de FANATIK.RO, impresarul Victor Becali a negat orice posibilitate ca fostul căpitan al naţionalei României să ajungă la Steaua: “Şansele ca un astfel de transfer să se materializeze sînt zero! El e în proces de recuperare şi aşteaptă să vadă ce spun medicii, dar nu se pune problema să vină la Steaua”.

În afara lui Chivu pe lista plecărilor de lux mai figurează argentinienii Walter Samuel, Javier Zanetti (probabil final de carieră la 40 de ani), Esteban Cambiasso şi Diego Milito.

7 ani sînt de cînd Cristi Chivu a venit la Inter

115 meciuri e numărul partidelor disputate la Inter

3 numărul golurilor reuşite pentru nerazzurri

9 este numărul trofeelor cîştigate de Chivu la Inter

www.fanatik.ro

 

ADVERTISEMENT
Tags: