Fotbal intern

Italienii, atenți la Dennis Man! AC Milan a intrat pe fir: „Paolo Maldini e cu ochii pe el”

05.01.2021 | 21:36
Italienii atenti la Dennis Man AC Milan a intrat pe fir Paolo Maldini e cu ochii pe el
ADVERTISEMENT

Zilele lui Dennis Man la FCSB sunt numărate. AC Milan este una dintre echipele care îl doresc pe atacantul arădean, iar omul care îl urmărește atent este nimeni altul decât legendarul Paolo Maldini.

Man a fost remarcat Geoffrey Moncada, cel care l-a descoperit și pe Kylian Mbapp, fotbalist a cărui cotă de transfer a ajuns în prezent la 180 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Denis Man face un sezon de vis în tricoul roș-albastru. Atacantul în vârstă de 22 de ani e golgheterul campionatului, cu 12 reușite, și cel mai curtat fotbalist de la FCSB. Printre echipele care îl doresc pe Man se numără Fenerbahce, Feyenoord, Lokomotiv Moscova, și, mai nou, AC Milan.

Dennis Man e dorit de AC Milan. Paolo Maldini îl cere pe San Siro

AC Milan nu este singurul colos din Italia care îl dorește pe Dennis Man. Atacantul lui FCSB este și pe lista Romei și a Fiorentinei. Cu toate acestea, liderul din Serie A e ultimul club care a pus ochii pe cel mai bun marcator din Liga 1.

ADVERTISEMENT

„Paolo Maldini a pus ochii pe Dennis Man, la sfatul lui Geoffrey Moncada”, scriu cei de la milanlive.it.

Geoffrey Moncada, omul care i l-a propus pe Dennis Man lui Paolo Maldini, este șeful departamentului de scouting de pe San Siro. El s-a făcut remarcat la AS Monaco, acolo unde a reușit să îl descopere pe Kylian Mbappe.

ADVERTISEMENT

Conform sursei citate, Man are toate șansele să joace cât de curând în Serie A, indiferent că va fi vorba de AC Milan sau nu. Italienii scriu nu doar de interesul Milanului, al Romei și al Fiorentinei, ci și al Sampdoriei.

Gigi Becali vrea 15 milioane de euro pe Dennis Man

Recent, Gigi Becali a dezvăluit că i s-au oferit 12 milioane de euro în schimbul lui Man, dar finanațatorul nu vrea să își vândă „perla” sub 14 milioane de euro, asta după ce a declarat că scade prețul și renunță la un milion de euro.

ADVERTISEMENT

În prezent, Dennis Man este cel mai valoros fotbalist din campionatul României. Conform site-ului de specialitate transfermarkt.com, atacantul lui FCSB valorează 6,5 milioane de euro.

  • În acest sezon, în toate competițiile, Dennis Man a jucat în 16 meciuri, perioadă în care a marcat 15 goluri și a dat șapte pase de gol.
  • Contractul atacantului cu liderul din Liga 1 expiră în vara anului 2024.

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 1,77 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: