Fotbal intern

Italienii confirmă informațiile FANATIK. Nicușor Bancu, aproape de Lazio Roma

30.04.2019 | 12:44
Italienii confirma informatiile FANATIK Nicusor Bancu aproape de Lazio Roma

Nicușor Bancu ar putea să facă un pas extrem de important spre Serie A. FANATIK a anunțat în exclusivitate transferul internaționalului român la Lazio Roma. Acum italienii au început să vorbească despre trecerea căpitanului Universității Craiova la orașul din Cetatea Eternă. Bancu a fost lăudat și de un fost jucător al lui Lazio, actualul antrenor al lui FC Voluntari, Cristiano Bergodi.

Italienii au vorbit despre trecerea lui Bancu la Lazio

Cei de la The Laziali anunță faptul că reprezentanți ai grupării pentru care mai joacă și Ștefan Radu au fost să îl vadă la lucru pe internaționalul român la meciurile Craiovei. Aceștia îl citează pe Begodi, care a declarat că „Bancu se poate adapta la Lazio. Acolo este Lulic, este adevărat, dar cei de la Lazio caută întăriri în acel compartiment. Din ce am auzit, Bancu se află pe lista lui Lazio. Este un jucător extraordinar, îmi place de el. Are caracteristici asemănătoare cu cele ale lui Lulic”.

De asemenea, cei de la Lalaziosiamonoi scriu că romanii caută cu insistență un fundaș stânga pentru a-i face concurență lui Lulic, ajuns la 33 de ani: “Investiția făcută în Durmisi nu a adus rezultatele scontate, iar Lukaku este accidentat de ceva vreme. De aceea, Lazio caută un nou profil de jucător. Unul dintre ei e căpitanul Craiovei, Nicușor Bancu”.

Nicușor Bancu are 5 selecții la naționala României

Câți bani cere Mihai Rotaru pentru Nicușor Bancu

FANATIK a anunțat și suma pentru care s-ar putea face transferul lui Nicușor Bancu la Lazio. Astfel, oltenii ar cere 3 milioane de euro pentru căpitanul lor, o sumă mai mică decât au oferit lazialii pentru Jordan Lukaku în 2016 (4 milioane de euro) sau pentru Riza Durmisi, pe care l-au adus în vara anului trecut în schimbul sumii de 7,5 milioane de euro.

Bancu a jucat în acest sezon 38 de partide pentru Universitatea Craiova, timp în care a înscris 6 goluri și a reușit 9 pase decisive. Forma bună arătată de fotbalistul oltenilor l-a propulsat și la naționala României, unde a jucat 5 meciuri în mandatul lui Contra.