ADVERTISEMENT
Fotbal international

Italienii râd de Liverpool: “Oferta pentru Alisson este mult peste media pieței”

Autori: Claudiu Surmei, Sergiu Preda | 20.07.2018 | 08:28
Italienii râd de Liverpool pentru că au dat prea mult pe Alisson

Liverpool a plătit cea mai mare sumă din istorie pentru transferul unui portar: 75 de milioane de euro pentru brazilianul Alisson Becker de la AS Roma. După ce și-au vândut jucătorul, italienii râd de englezi pentru suma colosală plătită pentru Alisson.

ADVERTISEMENT

Directorul sportiv al clubului AS Roma a recunoscut că cele 75 de milioane de euro oferite de “cormorani” l-au luat și pe el prin surprindere. “Treaba unui director sportiv nu este doar de a obține semnăturile jucătorilor, ci și de a înțelege mereu ce este cel mai bine pentru club. Și factorii economici sunt importanți pentru club, nu doar cei sportivi. Oferta a fost mult peste media pieței, foarte semnificativă”, a declarat Monchi.

Italianul a mai spus că oficialii lui AS Roma au studiat bine oferta primită de la Liverpool și, după ce au văzut și avantajele, dar și dezavantajele, au hotărât să îl vândă pe Alisson în Anglia

ADVERTISEMENT

Italienii râd de Liverpool pentru suma colosală plătită pe Alisson

După efectuarea vizitei medicale, Alisson va semna un contract valabil 6 ani cu Liverpool. Fanii Romei se întreabă deja cu cine va fi înlocuit brazilianul. Monchi le transmite să aibă încredere în deciziile lui și compară vânzarea lui Alisson cu decizia de a-l lăsa pe Szczesny să plece la Juventus.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!