Fotbal international

Italienii şi-au bătut joc de fanii lui Liverpool la Napoli! Imagini unice de pe “San Paolo”! “Este dezgustător” Foto

03.10.2018 | 22:39
Italienii siau batut joc de fanii lui Liverpool la Napoli Imagini unice de pe San Paolo Este dezgustator Foto

Italienii şi-au bătut joc de fanii lui Liverpool înainte de meciul de la Napoli. Suporterii “cormoranilor” au venit în număr mare pentru meciul de pe stadionul “San Paolo”, dar nu se gândeau vreodată că vor fi trataţi mai rău ca nişte animale de organizatorii partidei.

Unul dintre fanii lui Liverpool a postat două imagini din interiorul stadionului “San Paolo”, iar una dintre fotografii a fost de-a dreptul incredibilă. Doi suporteri ai echipei antrenate de Jurgen Klopp erau întinşi pe jos, simţindu-se rău din cauza deshidratării, după ce au fost obligaţi să intre pe arenă încă de la ora 18:00 (20:00 ora României), fără să poată să-şi cumpere apă sau mâncare din incinta arenei. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Italienii şi-au bătut joc de fanii lui Liverpool la Napoli, englezii protest pe Twitter

Italienii şi-au bătut joc de fanii lui Liverpool la Napoli, iar englezii au decis să protesteze pe Twitter şi să povestească ce au păţit pe stadionul “San Paolo”. “Suntem aici de la ora 18:00. Nu putem cumpăra apă sau mâncare. Oamenii leşină din cauza căldurii. Un magazin a fost deschis acum, dar ne-au spus că nu au apă pentru toţi. Este dezgustător”, a scris Jake Gillespie pe contul personal de Twitter. Marţi noapte, mai mulţi fani ai lui Liverpool au fost atacaţi de italieni, iar unul dintre ei a ajuns la spital.

Italienii şi-au bătut joc de fanii lui Liverpool la Napoli, înaintea meciului de pe "San Paolo"
Italienii şi-au bătut joc de fanii lui Liverpool la Napoli, înaintea meciului de pe “San Paolo”