Simona Halep

Simona Halep va participa la turneul WTA Palermo! Anunţul oficial: “Sper să am o săptămână minunată”

11.07.2020 | 12:55
Simona Halep va participa la turneul WTA Palermo Anuntul oficial Sper sa am o saptamana minunata
ADVERTISEMENT

Tenisul a fost afectat de pandemia de coronavirus, dar repornirea circuitului feminin se poate face pe data de 3 august, cu turneul de la Palermo.

UPDATE, 11 iulie, ora 12:55 / Simona Halep şi-a anunţat pariciparea la turneul WTA Palermo, prima competiţie la care va participa după ce pandemia de coronavirus a blocat tenisul mondial.

ADVERTISEMENT

“Sunt foarte fericită să vă anunț că voi reveni la Palermo după 10 ani. Sper să am o săptămână minunată acolo. Ne vedem în curând”, a declarat Simona Halep într-un clip video postat pe contul oficial de Twitter al turneului.


UPDATE, 6 iulie, ora 15:40 / Directorul turneului WTA de la Palermo, Oliviero Palma, a declarat pe site-ul oficial că o așteaptă pe Simona Halep în Sicilia pentru o ediție cu adevărat istorică.

ADVERTISEMENT

”Ne bucurăm de interesul ridicat al Simonei Halep pentru Palermo Ladies Open, o vom aştepta la Country Club pentru o ediţie istorică a turneului. Am fost în contact cu managerul lui Halep de ceva timp şi am vorbit mult despre potenţiala ei participare la Palermo.

Este una dintre cele mai bune jucătoare din lume şi prezenţa ei ar contribui la transformarea extraordinară a unui turneu aflat deja la nivel înalt. Vom lăsa uşile deschise pentru ea cât mai mult timp posibil, precum şi pentru alte jucătoare din Top 10 care vor dori să îşi reia sezonul la Palermo”, a spus Palma.

ADVERTISEMENT

Circuitul feminin se reia la 3 august, la Palermo, cu un turneu de categorie WTA Internaţional, după întreruperea cauzată de pandemia de coronavirus.


Știre inițială 22 iunie

Italienii speră să poată organiza turneul cu spectatori în tribune și vor să-i ofere un wild card Simonei Halep.

ADVERTISEMENT

Totuși, încă sunt multe lucruri care nu sunt lămurite în privința reluării competițiilor.

Simona Halep, invitată de italieni la turneul de la Palermo

Organizatorii turneului de la Palermo vor să-i ofere Simonei Halep un wild card și speră să reușească să aducă fanii în tribune, în ciuda pandemiei de coronavirus.

„Sicilia a avut un număr redus de cazuri de COVID-19. Există șanse să avem fani în tribune, dar și pentru cei de la televizor va fi emoționant. Ne gândim la un total de 500, împărțiți în două tribune”, a spus Oliviero Palma, directorul turneului.

Acesta a avansat și câteva nume de staruri pe care speră să le aducă la Palermo: Simona Halep, Elina Svitolina, Kiki Bertens.

Simona Halep își face o cramă la Ovidiu

Între timp, Simona Halep a avut timp în autoizolarea la domiciliu să se gândească la cum să facă afaceri, iar campioana de la Wimbledon va face o cramă la Ovidiu, unde are de gând să-și deschidă și un hotel.

„Sunt mândru că cei mai buni sportivi din țara noastră fac investiții la noi în localitate”, a precizat George Scupra, primarul orașului Ovidiu.

Darren Cahill a avut cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep și este bucuros pentru că românii o îndrăgesc atât de mult pe campioana de la Wimbledon: „Dacă ea poate să o facă, atunci putem și noi.

Știu că e doar un sport, dar uneori e mai mult de-atât pentru că murim și înviem din cauza rezultatelor din sport. Mă bucură foarte mult că România e atât de mândră de Simona”.

„Când întrebi un român dacă poate face ceva, răspunsul este nu. Reacția naturală este ‘nu, nu putem face asta!’. Australienii sunt exact opusul. Chiar dacă nu putem face ceva, spunem că facem, măcar încercăm.

De aceea avem o conexiune atât de bună, eu și Simona. Prima ei emoție este nu. Aici avem o problemă. Eu sunt exact invers“, a mai spus australianul.

ADVERTISEMENT