ADVERTISEMENT
Life

Îți mai aduci aminte de ei? Ce mai fac Alexandra și Dragoș de la Mireasă pentru fiul meu

Autor: Andreea Stanaringa | 25.09.2020 | 21:28
Îți mai aduci aminte de ei? Ce mai fac Alexandra și Dragoș de la Mireasă pentru fiul meu
Îți mai aduci aminte de ei? Ce mai fac Alexandra și Dragoș de la Mireasă pentru fiul meu Sursa foto: spynews.ro

Alexandra Apostol și Dragoș Bădicioiu au participat în primul sezon al emisiunii “Mireasă pentru fiul meu”. Cei doi concurenți au ajuns imediat la inimile telespectatorilor și sunt împreună și acum.

ADVERTISEMENT

Perechea a fost printre cele mai apreciate din concurs, iar acum cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Show-ul matrimonial a fost prielnic pentru cei doi, care au decis la final să devină soț și soție. Cei doi și-au unit destinele din 2013, însă puțini știu ce mai fac foștii participanți.

ADVERTISEMENT

Ce mai fac Alexandra și Dragoș, participanții primului sezon “Mireasă pentru fiul meu”

Alexandra Apostol s-a căsătorit cu Dragoș Bădicioiu acum șapte ani în urma participării la celebrul reality show matrimonial. Dar ce s-a întâmplat cu cei doi și cu ce se ocupă la momentul actual?

Viața lor a evoluat frumos de când și-au unit destinele. Ba mai mult, au primit chiar și o răsplată pentru iubirea pe care și-o poartă unul altuia. În 2015, s-a născut primul lor copil, un băiețel frumos și sănătos, pe care l-au botezat Raul.

ADVERTISEMENT

Familia lor s-a mărit cu încă un membru anul acesta. Alexandra a adus pe lume o fetiță, iar cei doi sunt în culmea fericirii, din moment ce o familie extinsă a fost visul lor.

Evident, amândoi s-au schimbat de când au participat la celebra emisiune și au dispărut din lumea showbiz-ului. Legătura cu fanii au menținut-o prin intermediul rețelelor de socializare, unde Dragoș postează frecvent.

ADVERTISEMENT

Cum arată și cu ce se ocupă cei doi foști participanți la emisiune

Viața celor doi se rezumă la muncă și la creșterea celor mici. Iată cum arată cei doi la opt ani de la încheierea primului sezon al fostei emisiuni prezentate de Mirela Vaida.

Alexandra și Dragoș de la Mireasă pentru fiul meu 1
Alexandra și Dragoș de la “Mireasă pentru fiul meu”, alături de fiul lor, Raul. Sursa foto: Facebook

După fotografiile postate, putem deduce că Alexandra și Dragoș au părăsit plaiurile mioritice. Se pare că își duc viața de zi cu zi în Halifax (West Yorkshire), Marea Britanie.

ADVERTISEMENT

Cei doi soți sunt împliniți pe plan personal și au o familie fericită. De asemenea, o duc bine și din punct de vedere profesional. Dragoș și-a folosit resursele și cunoștințele de antreprenor pentru a pune bazele unei afaceri de livrări.

Pe de altă parte, soția lui petrece timpul cu cei mici și la muncă, nu doar acasă. Alexandra este angajată într-un centru de îngrijire a copiilor.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!