News

Îţi aminteşti de actorii din serialul „Dallas”? Din păcate, una dintre vedete a murit

Au trecut deja zeci de ani de când lumea nu a mai auzit de actorii din Dallas. JR a reînviat într-un show televizat, deşi s-a văzut clar că nu mai era cel dinainte. Cu toate acestea oamenii i-au...
13.01.2017 | 08:30

Au trecut deja zeci de ani de când lumea nu a mai auzit de actorii din Dallas. JR a reînviat într-un show televizat, deşi s-a văzut clar că nu mai era cel dinainte. Cu toate acestea oamenii i-au aşteptat din nou pe scenă. Serialul va rămâne în mintea unor generaţii întregi ca un model excelent de oameni muncitori şi responsabili.

Iată ce mai fac actorii din Dallas. Larry Hagman a mers mai departe în viaţă, renunţând la viaţa de actor şi desfăşurând o viaţă plină de succes în afaceri. În noiembrie 2012 s-a stins din viaţă la vârsta de 81 de ani, din cauza complicaţiilor apărute de la leucemie.

VEZI IMAGINILE ÎN GALERIE FOTO. CUM ARATĂ ACUM ACTORII DIN DALLAS

Ce mai fac actorii din Dallas – Linda Gray, frumoasă şi la fel de efervescentă, actriţa vrea să ducă o viaţă cât mai lungă şi mai sănătoasă

Sue Ellen Ewing, adică soţia alcoolică a lui JR arată excepţional la frumoasa vârstă trecută de 70 de ani şi încă profesează fără probleme. S-a întors la remake-ul Dallas din 2012 şi de atunci s-a reîntors la stagiul de pantomimă Fairy Godmother în versiunea Cenuşăresei în Londra, 2014. Duce o viaţă sănătoasă şi vrea să trăiască frumos cât mai mult.

Bobby Ewing, în viaţa reală Patrick Duffy, a continuat să caute să muncească în domeniu, întorcându-se pentru remake-ul din 2012 în rolul lui Bobby. Deşi unul dintre cele mai îndrăgite personaje din serialul Dallas, astăzi nu mai reprezintă sex-simbolul de altă dată.

Ce mai fac actorii din Dallas – deşi actorii au încercat să îşi continue viaţa de artişti, Dallas rămâne momentul lor de glorie

Pamela Barnes Ewing, adică Victoria Principal, faimoasa soţie a lui Bobby a părăsit serialul încă din 1987. După ce a părăsit Dallas, a avut parte de multe roluri în show-uri televizate, înainte de a apărea în serii mai importante de seriale, precum Providence şi Family Guy.

Din păcate, a devenit foarte cunoscută pentru schimbările prea mari la nivelul tenului, datorită operaţiilor plastice, care i-au adus un look total diferit faţă de faima pe care şi-o făcuse în anii 1980.

Lucy Ewing, în viaţa reală Charlene Tilton, un adevărat star la Hollywood încă de la vârsta de 8 ani, după terminarea serialului a continuat să îşi urmeze drumul în cariera actoricească, apărând în diverse reality show-uri. Charlene, de asemenea, a apărut şi ea la remake-ul din 2012.

Cliff Barnes, actorul Ken Kercheval, a suferit o operaţie de cancer la plămâni, dar cu toate acestea nu a renunţat la cariera sa. Cel mai recent a apărut în muzicalul White Christmas, dar s-a reîntors şi pentru remake.

Ray Krebbs, adică Steve Kanaly, era imaginea perfectă a cowboy-ului american, care nu pleacă fără pistol şi ciocate. Cu toate că a apărut în diferite roluri mai mici după serial, Dallas a fost momentul de glorie al vieţii sale de actor.