Life

Îți mai amintești de Miki de la K-Pital? Cu cine și-a unit destinele artista la 47 de ani

Îți mai amintești de Miki de la K-Pital? FNATIK îți spune cu cine și-a unit destinele artista la 47 de ani.
12.06.2021 | 16:40
Iti mai amintesti de Miki de la KPital Cu cine sia unit destinele artista la 47 de ani
ADVERTISEMENT

Miki de la K-Pital nu mai este o prezență constantă în showbizul românesc. Artista s-a mutat și din București și a făcut un pas important la 47 de ani.

Mihaela Marinache, pe numele din cartea de identitate, a ajuns în fața ofițerului de la starea civilă. Artista s-a căsătorit cu bărbatul cu care are o relație de peste 18 ani.

ADVERTISEMENT

Îți mai amintești de Miki de la K-Pital? Cu cine și-a unit destinele artista la 47 de ani

Cununia civilă a avut loc joi, 10 iunie. Mihaela Marinache, și iubitul ei, Răzvan Constantinescu, s-au prezentat la Starea Civilă din localitatea Crevedia, județul Dâmbovița.

Cei doi s-au mutat din București de curând. Ei și-au cumpărat o casă și s-au stabilit în provincie.

ADVERTISEMENT
Miki de la K-Pital la cununia civilă
Miki de la K-Pital la cununia civilă
Sursa foto: Instagram

„Ne-am cununat în Crevedia, am avut doar nașii cu noi, doctorul Bogdan Dimitrie Niculae, cu nevasta lui Marina, pe care îi cunosc de 16 ani! O să facem mai multe seri cu petreceri la noi acasă pentru că avem mulți prieteni!,” a declarat artista pentru Click.ro.

Miki nu a îmbrăcat o rochie albă. Acesta a ales o ținută vaporoasă, roz pal și a explicat că nu hainele sunt cele care fac un om fericit.

ADVERTISEMENT

Mirele a ales un costum de culoare maro-muștar. Cei doi au distribuit imaginile pe rețelele de socializare și au glumit: „mi-a luat 18 ani, dar l-am convins să spună «Da!»”, a scris arista. „Mi-au trebuit 18 ani, dar am reușit să o conving să spună Da’, până la urmă…”, a fost replica soțului ei.

Miki și iubitul ei, Răzvan Constantinescu, relație de 18 ani

Răzvan Constantinescu și fosta componentă a trupei K-Pital au o relație de 18 ani. De-a lungul timpului au avut loc mai multe cereri în căsătorie: „toată lumea are impresia că suntem căsătoriți. Nu suntem”.

ADVERTISEMENT

„Suntem împreună, ne e bine și atât. Nu aș vrea nuntă mare, ceva mic, restrâns. Au fost cereri în căsătorie… N-a fost să fie la noi un copil. Avem animăluțe”, explica artista cu ceva timp în urmă.

De data aceasta au ajuns la starea civilă. Cu doi ani în urmă, cei doi au trecut și pe la biserică: „ne-a făcut preotul o slujbă religioasă, ca altfel nu puteam să fim nași”.

„Ne-am dus total nepregătiți, Răzvan era în pantaloni scurți, îmbrăcat lejer. Noi suntem de 15 ani împreună, nu ne prea interesează actele,” a povestit Miki la vremea respectivă, potrivit sursei citate mai sus.

ADVERTISEMENT
Tags: