ÎŢI PLACE SĂ ALERGI ŞI SĂ FACI O FAPTĂ BUNĂ?

Marian Popovici   
in Stirile zilei
19/08/2016, 00:05
ÎŢI PLACE SĂ ALERGI ŞI SĂ FACI O FAPTĂ BUNĂ?

Zilele de vacanţă sunt din ce în ce mai puţine aşa că, parcă mai mult decât până acum, vrei să ştii unde tu şi copilul tău mai puteţi merge ca să petreceţi câteva ore speciale.

Îţi place să alergi? Te atrage acest sport? Participi la competiţii? Vrei să întâlneşti oameni care au aceeaşi pasiune sau curiozitate ca şi tine? Mai mult decât atât, vrei să cunoşti oameni care se dedică unor proiecte sociale pentru copii?

Dacă răspunzi DA fie şi numai la o parte dintre aceste întrebări, vino să alergăm la crosul care marchează debutul campaniei “Împreună cu tine, PROFI salvează destine”, arătând astfel că îţi pasă nu doar de tine, ci şi de soarta altora poate mai puţin norocoşi. Participarea la cros este gratuită.

Sâmbătă, 20 august 2016, începând cu ora 8.30, PROFI te invită să te înscrii la cros în Parcul Tineretului. După înscriere şi încălzire, startul se va da la ora 9:30

Localizat în sudul Bucureştiului, Tineretului ocupă o suprafaţă de 80 de ha, este al treilea mare parc din capitală şi este destinat copiilor, având nenumărate locuri de joacă, alei largi, atracţii de bâlci şi facilităţi sportive.

Punctul de start se află la intrarea principală din parcul Tineretului, dinspre Colegiul Naţional Gheorghe Şincai, şi vor fi trasee pentru toate grupele de vârstă: 5 – 7 ani = 500m; 8 – 15 ani = 1000m; 16 – 25 ani = 1800m; 26 – 55 ani = 1800m sau 4500m (la alegere); 55+ ani = 1800m sau 4500m (la alegere), iar câştigătorii vor fi premiaţi cu super eroi de plus şi vouchere de câte 50 de lei.

Cum după un efort atât de intens este binevenit şi un pic de relaxare, evenimentul va continua cu momente artistice pentru copiii şi părinţii care, ca şi tine, se vor bucura de această zi.

Evenimentul anunţă începutul celei de a treia ediţii a campaniei Împreună cu tine, PROFI salvează destine” prin care magazinele PROFI oferă sprijin copiilor. Campania se desfăşoară sub forma unei competiţii între şase ONG-uri, fiecare concurând cu câte un proiect de succes ce vizează domeniile educaţie, cultură, apărarea drepturilor copiilor, sănătate, incluziune/servicii sociale şi protecţia mediului.

Ştirea MOMENTULUI

Manchester City – Huddersfield 5-1! Hattrick realizat de Aguero

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×