Carousel hot news

Unul dintre cei mai iubiţi stelişti îşi anunţă plecarea: “Cred că e ultimul meu an aici!”

Pantelis Kapetanos, jucătorul Stelei, a acordat un amplu interviu în presa din ţara sa unde a vorbit despre echipa sa de club, despre duelul dintre Grecia şi România, dar şi despre experienţa...
25.10.2013 | 16:17
Unul dintre cei mai iubiţi stelişti îşi anunţă plecarea:
ADVERTISEMENT

Pantelis Kapetanos, jucătorul Stelei, a acordat un amplu interviu în presa din ţara sa unde a vorbit despre echipa sa de club, despre duelul dintre Grecia şi România, dar şi despre experienţa din Liga Campionilor cu Steaua: “România are o echipă talentată, dar la nivel de grup nu este peste Grecia. Are jucători de calitate şi Piţurcă a făcut progrese într-o grupă dificilă, în care a lăsat Turcia în spate. Vom avea probleme dacă vom juca la fel ca în ultimele partide. Meciul din deplasare va fi foarte dificil, se va disputa pe un stadion arhiplin”, a declarat Kapetanos pentru Nova Sport FM.

Pantelis Kapetanos a mai vorbit şi despre revenirea sa la Steaua: “Eram obişnuit cu viaţa calmă din Cluj, este ceva diferit faţă de Bucureşti. Acum trebuie să revin la ritmul Capitalei. Am acceptat să vin la Steaua pentru că iubesc această echipă şi vreau să mai câştig un titlu cu ea. Probabil că este ultimul meu an în România, chiar dacă e bine ca niciodată să nu spui niciodată. Am familie, copii, deci trebuie să am grijă de ei”.

ADVERTISEMENT

Kapetanos crede că roş-albaştrii nu vor avea nici anul acesta un rival în campionat şi spune că se aştepta ca Steaua să aibă un parcurs mai bun în Liga Campionilor: “Steaua şi-a crescut nivelul în ultimii doi ani. În campionat nu există un alt club care să ţină pasul. Anul trecut a câştigat la pas campionatul şi cred că aşa va fi şi acum. După tragerea la sorţi a grupelor UCL, ne-am fi aştetpat la mai mult. Cu Schalke a fost un scor injust, care ne-a afectat psihologic. Cu Chelsea n-am făcut nimic şi am pierdut pe drept. Ne aşteptam la trei puncte cu Basel, dar am reuşit doar să egalăm pe final. Obiectivul nostru este calificarea în primăvara Europa League, următorul meci cu Basel va fi decisiv”, a adăugat vârful grec, care a jucat 7 meciuri pentru trupa roş-albastră, de la revenirea sa.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri