Life

„Iubirea e tot”. Iubitul mai tinerel a readus fericirea în viața Marcelei Fota

Marcela Fota și-a recăpătat fericirea de când este într-o nouă relație. Artista se iubește cu un tânăr de 23 de ani.
12.09.2022 | 11:55
Iubirea e tot Iubitul mai tinerel a readus fericirea in viata Marcelei Fota
Marcela Fota, mai fericită ca niciodată de când are o nouă relație. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marcela Fota nu se mai ascunde. La doi ani de la moartea fulgerătoare a soțului său, iubește din nou. Iubitul artistei are doar 23 de ani, însă vârsta nu pare să fie o piedică în calea fericirii lor.

Cum a schimbat-o dragostea pe Marcela Fota? De când se iubește cu tânărul milionar, artista radiază de fericire

În anul 2020, viața Marcelei Fota a fost complet dată peste cap de moartea fulgerătoare a soțului său. Bărbatul era cunoscut cu probleme cardiace, însă la ultimele controale medicale totul era bine. Totuși, acesta a suferit un infarct în timp ce aștepta la rând la o instituție.

ADVERTISEMENT

Marcela Fota și-a revenit cu greu după tragicul eveniment și mult timp a păstrat neschimbată camera în care soțul său locuia 

Recent, cântăreața a dezvăluit că iubește din nou. Vedeta a mărturisit că pierderea soțului său a învățat-o o lecție importantă, banii nu sunt totul.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat cine este cel cu care Marcela Fota este într-o relație. Milionarul are doar 23 de ani, fiind cu 22 de ani mai tânăr decât solista. 

După ce și-a asumat public nouă legătură amoroasă, a fost criticată de multă lume și chiar de colegi de breaslă, însă Marcela Fota nu a luat în seamă vorbele rele.

ADVERTISEMENT

Dovada că este mai bine ca niciodată o fac și postările acesteia de pe rețelele sociale. Vedeta zâmbește tot timpul, iar recent a publicat pe InstaStory o imagine în care fericirea i se citește pe chip, însoțită și de o descriere sugestivă.

„Iubirea e TOT”, a transmis Marcela Fota.

Cum le-a răspuns Marcela Fota persoanelor care o critică?

Persoanelor care o critică, Marcela Fota le-a transmis și un mesaj. Aceasta a spus că cel mai important este ca ea și fiul său fie bine și că întotdeauna se vor găsi oameni nemulțumiți.

ADVERTISEMENT

„Lumea vorbește atât cât poate, înțelege atât cât poate. Consider că singura mea responsabilitate este ca sufletul meu să fie bine pentru ca eu să pot să-mi cresc copilul sănătos și fizic și psihic.

Oamenii este foarte normal să vorbească. Nu pot accepta alți oameni pe care îi văd că sunt bine din toate punctele de vedere, în primul rând psihic.

Lumea din jurul nostru nu poate afecta o femeie puternică, așa că nici nu văd comentariile, nici nu le aud”, a declarat Marcela Fota pentru Antena Stars. 

ADVERTISEMENT
Tags: