Life

Iubita lui Armin Nicoară a renunțat la inhibiții și a pozat fără sutien. Foto

21.09.2020 | 08:24
Iubita lui Armin Nicoara a renuntat la inhibitii si a pozat fara sutien Foto
Iubita lui Armin Nicoară a renunțat la inhibiții și a pozat fără sutien. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Claudia Puican și saxofonistul Armin Nicoară formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Aflați într-o vacanță în doi în Turcia, cântăreața de muzică de petrecere s-a gândit să-i facă artistului o mega surpriză.

Frumoasa blondină a renunțat la inhibiții și a realizat o ședință foto incendiară chiar lângă piscina hotelului de lux în care erau cazați, în timp ce iubitul ei se odihnea în cameră. Fotograful a surprins ipostaze fierbinți cu iubita lui Armin Nicoară, tânăra renunțând la sutien.

ADVERTISEMENT

Ședința foto realizată pentru a-l scoate din minți pe renumitul saxofonist a scos la iveală formele apetisante ale blondinei și trupul tras prin inel. Claudia Puican arată impecabil și se menține în formă maximă, putând cu ușurință poza în copertele revistelor.

Claudia Puican, iubita lui Armin Nicoară, ședință foto incendiară la piscină

Frumoasa cântăreață de muzică de petrecere nu a stat prea mult pe gânduri și s-a gândit să facă ceva special pentru iubitul ei, mai ales că Armin Nicoară o răsfață enorm și îi face pe plac în toate, dovadă fiind chiar vacanța din Belek, Turcia.

ADVERTISEMENT

Claudia Puican încearcă să păstreze flacăra iubirii aprinse, imaginile incendiare de la piscină nefiind păstrate anonime. Artista i le-a trimis numaidecât partenerului ei de viață, Armin Nicoară mărturisind că surpriza l-a lăsat fără suflare.

I-am făcut o surpriză lui Armin. Sigur nu are cum să mă uite, vreodată, când nu sunt lângă el”, a dezvăluit cântăreața pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT
Claudia Puican, iubita lui Armin Nicoară, fără sutien
Claudia Puican, iubita lui Armin Nicoară, fără sutien. Sursa foto: Instagram.com

Reacția celebrului saxofonist din Banat nu s-a lăsat așteptată prea mult. Armin Nicoară a declarat că iubita sa nu a pozat niciodată atât de provocator, semn că ședința foto din Turcia a fost pe placul său.

„Am înlemnit când am văzut fotografiile. Niciodată nu a pozat așa de sexy, atât de explicit. Sunt multe fotografii, le-a făcut pe când eu mă odihneam și mi le-a trimis.

ADVERTISEMENT

Chiar mă întrebam cină mă trezește, dar când am văzut pozele… am rămas fără aer”, a mărturisit Armin Nicoară care lasă de înțeles că sunt fotografii cât se poate de fierbinți, potrivit sursei citate anterior.

ADVERTISEMENT