Life

Iubita lui Bobby Păunescu, declarații exclusive! Mezzosoprana Andreea Ilie: ”Da, suntem împreună”

Mezzosoprana Andreea Ilie și Bobby Păunescu, celebrul producător de film, formează un cuplu.
04.06.2021 | 16:28
Iubita lui Bobby Paunescu declaratii exclusive Mezzosoprana Andreea Ilie Da suntem impreuna
Andreea Ilie si Bobby Paunescu formeaza un cuplu Sursa foto: Facebook Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cunoscută în toată România pentru calitățile sale vocale, mezzosoprana Andreea Ilie și milionarul Bobby Păunescu formează un cuplu, lucru confirmat în exclusivitate pentru FANATIK de frumoasa artistă.

Mezzosoprana Andreea Ilie, relație cu Bobby Păunescu

Contactată de FANATIK, mezzosoprana Andreea Ilie a vorbit în exclusivitate despre cuplul pe care îl formează cu Bobby Păunescu, după ce, de curând, au postat o fotografie împreună.

ADVERTISEMENT

”Da, suntem împreună, formăm un cuplu. Nu sunt prea multe detalii de dat, nu sunt multe de spus acum, suntem la început. Ne placem acum, dar, repet, nu am ce detalii să dau despre relația noastră acum, cât suntem la început și ne cunoaștem”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Andreea Ilie.

De altfel, cei doi par să încerce să fie cât mai discreți, lucru pe care Bobby Păunescu l-a respectat de-a lungul relațiilor pe care le-a avut cu femei celebre din showbiz în ultimii ani.

ADVERTISEMENT

Andreea Ilie și Bobby Păunescu, relație discretă

Andreea Ilie și Bobby Păunescu, susțin însă sursele noastre, nu sunt chiar atât de ”la început” de relație precum sugerează frumoasa mezzosoprană, cei doi fiind împreună de câteva luni, preferând însă să fie cât se poate de discreți în această direcție.

Mai mult chiar, faptul că iubirea dintre Bobby Păunescu și Andreea Ilie are deja vechime pare să se confirme de faptul că mezzosoprana, invitată la un eveniment găzduit de Ambasada Italiei, a ajuns să se fotografieze în compania tatălui producătorului de film, omul de afaceri George Păunescu, iar între ei părea să fie o relație apropiată.

ADVERTISEMENT
Andreea Ilie George Paunescu
Mezzosoprana Andreea Ilie, alaturi de George Păunescu, tatăl iubitului ei, Bobby Paunescu Sursa foto: Facebook

De altfel, Andreea Ilie a fost, de fiecare dată, discretă când vine vorba despre iubirile sale, iar de fiecare dată când era implicată într-o relație a preferat să o țină ascunsă.

Mezzosoprana Andreea Ilie e ocupată cu repetițiile

Discreția pe care o afișează când vine vorba de relația pe care o are cu Bobby Păunescu este motivată și de puținul timp liber pe care îl are, acum, Andreea Ilie, repetițiile de la Opera Națională București ocupându-i mai toată ziua.

ADVERTISEMENT

”Acum a ieșit de la repetiții, ne pregătim de spectacole. Mă bucur mult că revenim pe scenă, mă bucur că voi cânta, din nou, în fața publicului. Acum repetăm de zor, ne pregătim, iar asta îmi ocupă mult timp, dar mă bucur că vom avea, din nou, concerte”, a mai spus, pentru FANATIK, mezzosoprana Andreea Ilie.

Andreea Ilie, relații controversate cu bărbați celebri

Dea lungul timpului, Andreea Ilie a fost implicată într-o serie de relații care mai de care mai controversate, în ciuda discreției afișate.

Astfel, la sfârșitul anului trecut, Andreea Ilie și Norris Mărgeanu, președintele Federației Române de Automobilism, au pus punct relației, iar lucrurile nu par să se fi terminat în cele mai bune condiții.

Andreea Ilie
Mezzosoprana Andreea Ilie, celebra si pentru frumusetea ei Sursa foto: Facebook

”Nu știu dacă mai are sens să dezvoltăm calitățile lui care i-au făcut loc în viața mea și nici să vorbim despre relația care a fost, având în vedere că, în prezent alergăm în același parc și nici nu ne mai dăm bună-ziua”, a povestit Andreea Ilie pentru revista ForRichOnly.

Cuplată la un moment dat, de presă, cu Dan Bittman, mezzosoprana Andreea Ilie a preferat să nu comenteze zvonurile, fără să le infirme sau confirme, până acum, precizând însă că va face dezvăluiri despre ce a trăit ea într-o carte pe care o va lansa în viitor.

Cine este Andreea Ilie?

Andreea Ilie are 36 de ani, este din Timișoara și este considerată cea mai frumoasă cântăreață de operă din România. Acum, Andreea Ilie colaborează și cu Opera Națională din București.

Celebritatea mezzosporanei Andreea Ilie vine după o serie de colaborări reușite cu diverși artiști pop sau rock, melodia lansată în compania trupei Holograf fiind, o bună bucată de vreme, favorita topurilor muzicale românești.

Mai mult, când vine vorba de artă, Andreea Ilie nu s-a limitat doar la muzică, cântăreața cu origini bănățene fiind adeseori solicitată și ca manechin pe podiumurile de modă, cu atât mai mult cu cât, în adolescență, a reușit să câștige mai multe titluri de Miss în Timișoara.

ADVERTISEMENT