Life

Iubita lui Bobby Păunescu, despre legăturile suspecte cu Răzvan Simion: ”Cineva vrea să îmi facă rău”

Andreea Ilie, actuala iubită a milionarului Bobby Păunescu, trece prin momente grele în relație din cauza unor zvonuri care susțin, nici mai mult, nici mai puțin, că ar exista o legătură suspectă între ea și matinalul Antenei 1, Răzvan Simion.
07.07.2021 | 13:12
Iubita lui Bobby Paunescu despre legaturile suspecte cu Razvan Simion Cineva vrea sa imi faca rau
Andreea Ilie si Razvan Simion, suspectati ca ar avea o relatie secreta Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

”Nu e adevărat nimic”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Andreea Ilie, frumoasa mezzosoprană care, de ceva timp, se iubește cu Bobby Păunescu.

Andreea Ilie, suspectată că are ”bucurii” cu Răzvan Simion

”Nu știu de unde asemenea informații. Am văzut și eu în presă asta”, ne-a dezvăluit Andreea Ilie cu privire la relația pe care ar avea-o cu Răzvan Simion. Dar, cu toate acestea, explică ea, nu se pune problema să existe vreo complicație sentimentală între ea și matinal, cu atât mai mult cu cât amândoi au alte relații.

ADVERTISEMENT

Mai mult, ne-a explicat Andreea Ilie, una dintre invitatele obișnuite de la ”Neața cu Răzvan și Dani”, toată confuzia a pornit de la glumele pe care le-au făcut în emisiune cu privire la asemănarea dintre mezzosoprană și iubita lui Răzvan Simion, Daliana Răducan.

”E doar din cauza emisiunii și a momentului când m-au asociat cu iubita lui Răzvan Simion. În rest, absolut nimic mai mult, mi s-a spus că cică semăn cu iubita lui. Nu am nicio altă legătură cu Răzvan Simion”, a mai precizat Andreea Ilie, mezzosoprana implicată fără voia ei într-un scandal amoros cu matinalul de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Andreea Ilie pleacă din țară alături de Bobby Păunescu

Interesant este însă că atacurile la adresa Andreei Ilie par să se fi înmulțit de când, în exclusivitate pentru FANATIK, a recunoscut relația pe care o are cu celebrul producător de film și milionar, Bobby Păunescu.

”Cineva vrea să îmi facă rău”, a explicat, pentru FANATIK, Andreea Ilie. Și, mai mult decât atât, ne-a explicat artista, în ciuda discreției pe care a ales să o aibă cu privire la relația pe care o are, atacurile despre care vorbește par a fi sincronizate cu evenimentele din viața de cuplu.

ADVERTISEMENT

”Ne pregătim să mergem în vacanță. Mergem în Italia, astăzi avem avionul”, ne-a spus, în exclusivitate, Andreea Ilie, companionul mezzosopranei fiind, evident, Bobby Păunescu.

Andreea Ilie și Bobby Păunescu sunt împreună

De câteva săptămâni, Andreea Ilie și Bobby Păunescu formează un cuplu, lucru confirmat pentru FANATIK de amândoi, încă de acum o lună.

ADVERTISEMENT

”Da, suntem împreună, formăm un cuplu. Nu sunt prea multe detalii de dat, nu sunt multe de spus acum, suntem la început. Ne placem acum, dar, repet, nu am ce detalii să dau despre relația noastră acum, cât suntem la început și ne cunoaștem”, ne spunea Andreea Ilie.

Andreea Ilie
Andreea Ilie este considerata cea mai frumoasa cantareata de opera din România Sursa foto: Facebook

Bobby Păunescu, contactat de FANATIK, a recunoscut și el relația, explicând că s-au cunoscut prin prisma faptului că locuiesc relativ aproape unul de celălalt. ”Da, avem o relație, ne bucurăm amândoi de ea”, ne spunea, la acea vreme, Bobby Păunescu.

Răzvan Simion se iubește cu Daliana Răducan

Matinalul Antenei 1, Răzvan Simion, are, de câteva luni bune, o relație cu Daliana Răducan, un arhitect care a lucrat pentru ”Visuri la Cheie”.

Cei doi, chiar dacă nu au vorbit prea multe despre relația lor, nu se mai ascund deloc, afișându-se împreună la toate evenimentele, iar de nouă luni de când sunt împreună, au petrecut împreună în mai multe vacanțe.

Mai mult decât atât, se pare că cei doi copii ai lui Răzvan Simion din pria căsnicie a prezentatorului TV au cunoscut-o deja pe Daliana Răducan și nu au nimic împotriva relației pe care tatăl lor o are cu frumoasa brunetă.

ADVERTISEMENT