Life

Iubita lui Cătălin Scărlătescu, Doina Teodoru, marcată de o tragedie în copilărie. “Mașina a trecut de două ori peste el”

Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, a acordat un interviu inedit în care a vorbit despre trauma pe care a trăit-o la vârsta de 14 ani. O ființă dragă i-a murit în brațe.
31.12.2021 | 11:26
Iubita lui Catalin Scarlatescu Doina Teodoru marcata de o tragedie in copilarie Masina a trecut de doua ori peste el
Iubita lui Cătălin Scărlătescu, Doina Teodoru, marcată de o tragedie în copilărie. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Actrița Doina Teodoru și-a făcut curaj și a rememorat unul dintre cele mai triste momente din viața sa.

Iubita lui Cătălin Scărlătescu a recunoscut că nu va putea uita niciodată acele imagini.

Totul s-a întâmplat când actrița avea doar 14 ani.

Iubita lui Cătălin Scărlătescu, Doina Teodoru, marcată de o tragedie în copilărie. “Mașina a trecut de două ori peste el”

Doina Teodoru a trăit unul dintre cele mai triste momente din viață la vârsta de 14 ani. Câinele familiei, pe care aceasta îl iubea extrem de tare, a murit în fața sa.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Cătălin Scărlătescu a recunoscut că amintirea a urmărit-o foarte mulți ani și că nu va uita acele imagini oribile niciodată. Mai târziu, după ce a devenit actriță, aceasta se gândea la acele imagini de câte ori era nevoită să plângă în scenele pe care le juca.

“Am o amintire neplăcută, pe care am folosit-o în meseria mea, sună puțin masochist, a fost un eveniment tragic când aveam 14 ani, aveam un câine care era destul de bătrân, se mișcă foarte greu.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, am trecut o străduță destul îngustă, câinele a rămas puțin în urmă și a trecut o Dacie peste el de două ori. S-a întâmplat chiar prin fața ochilor mei, eu strigând să oprească mașina, omul respectiv nu a oprit.

Și a fost o chestie din asta ca în filme, eu cu câinele în brațe, plângeam. Da, m-a marcat un pic acest eveniment, dar ca să trec de el, l-am folosit în meserie. A fost ca un soi de terapie, retrăindu-l l-am consumat”, a dezvăluit Doina Teodoru pentru CaTine.ro. 

ADVERTISEMENT

Unde și-ar fi dorit actrița să plece în anul 2021

Doina Teodoru adoră să călătorească și iubește locurile exotice. Destinația favorită este Thailanda. Aceasta a dezvăluit că își propusese să plece într-o vacanță în Bali, dar din cauza pandemiei de coronavirus nu a reușit să obțină viza.

“Eu am multe pasiuni. Dar cel mai mult îmi place să călătoresc. Vreau să văd mereu locuri noi.

ADVERTISEMENT

Doream să merg în Bali în această iarnă, dar nu am reușit, așa că am plecat în altă parte. Sunt îndrăgostită de Thailanda”, a mai spus iubita lui Cătălin Scărlătescu.

ADVERTISEMENT