Life

Iubita lui Ciro Castellano, implicată într-un accident pe Șoseaua Nordului. Femeia a ajuns la spital

19.06.2020 | 08:26
Iubita lui Ciro Castellano implicata intrun accident pe Soseaua Nordului Femeia a ajuns la spital
Iubita lui Ciro Castellano, implicată într-un accident pe Șoseaua Nordului. Femeia a ajuns la spital. Sursa foto: click.ro
ADVERTISEMENT

Lorena Păduraru, iubita milionarului Ciro Castellano, a provocat un accident pe Șoseaua Nordului din Capitală, martorii spunând că femeia în vârstă de 37 de ani conducea cu viteză destul de mare.

Partenera de viață a fostului socru al artistei Antonia a pierdut controlul bolidului în valoare de circa 100.000 de euro și a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar și la volanul căruia se afla o doctoriță.

ADVERTISEMENT

Impactul a fost atât de mare încât mașina Lorenei s-a rostogolit pe carosabil și a mai avariate alte două mașini. Scenele cumplite s-au petrecut în apropiere de restaurantul pe care-l deține Ciro Castellano împreună cu fratele său, Joshua Castellano.

Lorena, iubita milionarului Ciro Castellano, a produs un accident în București

Omul de afaceri, Ciro Castellano, s-a speriat de bubuiturile pe care le-a auzit și s-a deplasat la locul accidentului produs de iubita sa, Lorena. Între timp, la fața locului au ajuns polițiști, cadre medicale, dar și pompieri.

ADVERTISEMENT

Primele informații arată că femeia de 37 de ani a fost scoasă din mașina răsturnată de către pompieri, la scurt timp fiind  preluată de o ambulanță pentru a fi transportată la spital.

Iubita milionarului italian a fost transportată de urgență la o unitate medicale unde i-au fost acordate primele îngrijiri, aceasta având răni destul de serioase.

ADVERTISEMENT

Polițiștii care au ajuns la locul impactului au deschis la rândul lor o anchetă și urmează să stabilească circumstanțele în care s-a produs accidentul auto.

Lorena Păduraru și omul de afaceri italian au o relație de câțiva ani, fostul patron al unui celebru club din Capitală care a ars din temelii, fiind cel care i-a dăruit bolidul de lux drept cadou.

ADVERTISEMENT

 

Ciro Castellano (55 de ani) a intrat în atenția publică după ce a avut o scurtă relație cu fiica fostului președinte al Federaţiei Române de Fotbal, Raluca Sandu. În plus, bărbatul este tatăl lui Vincenzo, soțul cântăreței Antonia, cei doi având împreună și o fetiță pe nume Maya.

ADVERTISEMENT