Fotbal intern

Iubita lui Claudiu Belu este fiica unui milionar libanez! A fost implicată într-un scandal cu Nicole Cherry! GALERIE FOTO

19.03.2019 | 13:31
Claudiu Belu şi Diana Zorkot, actuala lui iubită

Claudiu Belu este noul jucător al FCSB-ului, iar fundaşul care va ajunge sub comanda lui Mihai Teja la finalul sezonului 2018 – 2019 din Liga 1 Betano trăieşte o poveste de iubire cu fiica unui milionar libanez care în trecut a fost implicată într-un scandal cu Nicole Cherry, una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe din România.

Diana Zorkot, iubita lui Claudiu Belu este fiica unui milionar libanez

Claudiu Belu şi Diana Zorkot, o tânără de origine libaneză stabilită în România, trăiesc o poveste de iubire de câteva luni, dar în urmă cu puţin timp au decis să oficializeze relaţia. Tânăra care i-a furat inima fundaşului transferat de Gigi Becali are 22 de ani şi este fiica unui milionar ce deţine Delta Force Security, printre alte afaceri. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Diana Zorkot este o prezenţă răvăşitoare pe Instagram, acolo unde are aproape 14.000 de urmăritori, iar tânăra nu ratează niciun minut să îi arate lui Claudiu Belu iubirea pe care i-o poartă. Diana a studiat Facultatea de Drept – Universitatea “Titu Maiorescu”, iar în trecut a fost elevă la Liceul teoretic “Jean Monnet”.

Diana Zorkot a încins atmosfera la o piscină din Capitală

Diana Zorkot i-a furat iubitul cântăreţei Nicole Cherry

Înainte să aibă o relaţie cu Claudiu Belu, Diana Zorkot s-a iubit cu Teo Mihăescu, fostul partener al cântăreţei Nicole Cherry. Tânăra cu origini libaneze era prietena cea mai bună a artistei şi îşi petrecea cel mai mult timp în compania lui Nicole Cherry şi Teo Mihăescu, dar a profitat de faptul că este una dintre persoanele în care cântăreaţa are încredere şi s-a apropiat de Teo.

Imediat după ce a aflat că Diana Zorkot, actuala iubită a lui Claudiu Belu, a reuşit să îi intre pe sub piele lui Teo Mihăescu, Nicole Cherry a decis să pună punct relaţiei pe care o avea cu tânărul care conduce un brand cu haine casual atât pentru fete, cât şi pentru băieţi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri