Fotbal intern

Iubita lui Cristi Manea nu a ţinut cont de ce s-a întâmplat cu Franţa şi a fost în tribune contra Germaniei!

27.06.2019 | 20:48
Iubita lui Cristi Manea nu a tinut cont de ce sa intamplat cu Franta si a fost in tribune contra Germaniei

UPDATE, 27 iunie, ora 20.50.  Iubita lui Cristi Manea nu a ţinut cont de ceea ce s-a întâmplat la finalul partidei cu Franţa şi a revenit pe stadion pentru a-şi încuraja iubitul la meciul cu Germania din semifinalele campionatului european. Alina afirmase, de altfel, că va fi prezentă în tribună şi a trecut peste faptul că a trebuit să fie cusută la buză după episodul urât de la ultima partidă a grupei.


Calificarea României U 21 în semifinalele de la Euro a fost umbrită de incidentele de la finalul meciului cu Franța. Iubita lui Cristi Manea a primit un picior în figură în timp ce se afla în tribună și a avut nevoie de spitalizare. Echipa României în frunte cu selecționerul Mirel Rădoi au condamnat aceste gesturi la interviurile de după meci. 

Iubita lui Cristi Manea rupe tăcerea după bătaia de la meciul România – Franța: “După turneu avem timp să discutăm despre toate lucrurile”

Alina, prietena lui Cristi Manea, a fost umplută de sânge după ce ar fi încasat un picior în figură la finalul meciului. Iubita fotbalistului a oferit prima declarație, la două zile după eveniment: “Acum sunt bine. Nu vreau să vorbesc despre acest subiect acum. Nu doresc să îi perturb pe băieţi cu acest incident minor. După turneu avem timp să discutăm despre toate lucrurile. Acum meciul cu Germania este cel mai important”, a declarat Andreea, iubita lui Cristi Manea, pentru prosport.ro.

Mirel Rădoi a răbufnit după meci și spune că speră ca vinovații să fie pedepsiți: ”A fost un incident care nu își avea locul. Au lovit-o fără motiv pe prietena lui Manea! Aș putea să spun cuvinte care mă pot depăși, dar sper că cei care au făcut aceste gesturi să nu mai calce pe stadioane. Nu se poate tolera așa ceva. Manea era devastat după meci! Fata a fost dusă la spital, o să aibă două copci”, a declarat Rădoi la finalul meciului cu Franța.

După două zile s-a aflat ce s-a întâmplat de fapt la Cesena și de la ce a pornit bătaia. La finalul meciului Cristi Manea s-a dus să îi dea tricoul de joc iubitei sale, moment în care o altă femeie i-a sărit în brațe fotbalistului și i-a cerut să facă o poză împreună. Când a ajuns Alina lângă iubitul ei, ar fi împins-o pe fata respectivă, iar în ajutorul ei au sărit alți doi fani care au îmbrâncit-o pe Alina. Între ei s-a băgat și fratele Alinei, iar în altercație fata care a încercat să facă poză cu Manea a lovit-o cu piciorul în față pe iubita fotbalistului.

Iubita lui Cristi Manea rupe tăcerea după bătaia de la meciul România - Franța Nu vreau să îi perturb pe băieți
Iubita lui Cristi Manea rupe tăcerea după bătaia de la meciul România – Franța Nu vreau să îi perturb pe băieți FOTO: Manea și iubita lui

România joacă joi, de la ora 19:00, în prima semifinală de la Euro, împotriva Germaniei. Confruntarea se dispută la Bologna. A doua semifinală va avea loc între Franța și Germania, de la 22:00.

  • 2 români se află în echipa ideală de la Euro: Cristi Manea și George Pușcaș
  • 65 de milioane de euro este valoarea lotului României U 21 

 

 

Tags: