Sport

Iubita lui Cristiano Ronaldo a încins atmosfera la Portugalia – Franța 2-2. Georgina, show total la Budapesta! Video

Cristiano Ronaldo a reușit două goluri în meciul Portugalia - Franța 2-2, dar toată atenția a fost pe Georgina Rodriguez, prezentă în tribune.
24.06.2021 | 11:50
Iubita lui Cristiano Ronaldo a incins atmosfera la Portugalia  Franta 22 Georgina show total la Budapesta Video
ADVERTISEMENT

Naționala portugheză a obținut cu multe emoții o remiză împotriva campioanei mondiale, după o ”dublă” din penalty a lui Ronaldo.

Cu aceste reușite, starul de la Juventus a egalat recordul de goluri la națională, 109, deținut de iranianul Ali daei.

ADVERTISEMENT

Georgina Rodriguez, suporter de lux pentru Cristiano Ronaldo la Portugalia – Franța 2-2

Unul dintre cele mai așteptate meciuri din faza grupelor de la Euro 2020, Portugalia – Franța 2-2 a oferit un spectacol total, dar o parte din show s-a mutat și în tribunele stadionului Puskas Arena din Budapesta, acolo unde iubita lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, a atras toate privirile.

Superba parteneră a lui Ronaldo, însoțită de fiul cel mare al acestuia, Cristiano jr, i-a făcut galerie starului portughez și s-a bucurat fără măsură la reușitele iubitului său care au adus un punct și calificarea Portugaliei în optimi.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo Portugalia - Franța 2-2

Georgina Rodriguez a apărut în capitala Ungariei îmbrăcată într-o rochie de blugi mulată, cu o bandană pe cap. În timpul meciului ea a fluturat un steag al Portugaliei și a cântat alături de fanii lusitanilor.

Ronaldo, record după record la Euro 2020

Cristiano Ronaldo este pe primul loc în clasamentul golgheterilor de la Euro 2020 la finalul fazei grupelor. Portughezul a reușit câte o ”dublă” în partidele cu Ungaria și Franța și a punctat o dată și în eșecul în fața Germaniei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, el este primul fotbalist lusitan din istorie care înscrie în toate cele trei meciuri din grupă la un Campionat European. Și dacă tot am pomenit de golurile din ultima etapă a Grupei F, trebuie spus că nu mai reușise până acum să înscrie în poarta Franței.

În ciuda performanțelor incredibile ale căpitanului său, naționala Portugaliei a încheiat abia pe locul 3 în grupa F și va un duel extrem de greu în optimile de finală. Lusitanii vor întâlni Belgia, într-un meci care va avea loc duminică, 27 iunie, de la ora 22:00, la Sevilla.

ADVERTISEMENT

Portugalia, duel de gală în optimi

Faza grupelor de la Euro 2020 s-a încheiat cu meciurile din grupa “morţii”. Iar ultimele confruntări au oferit un  dramatism greu de egalat şi în scenariile de film. Lucrurile au fost atât de încurcate încât toată lumea făcea calcule pe parcursul celor 90 de minute, echipa eliminată fiind schimbată foarte rapid.

Portugalia a tremurat pentru locul în optimi în momentul în care a fost condusă de Franța, iar Ungaria se afla în avataj la Munchen în fața Germaniei. Caruselul schimbărilor de poziţii s-a încheiat abia în minutul 84 al celor două meciuri când Leon Goretzka a reuşit egalarea pentru nemţi şi ungurii a fost echipa rămasă acasă din “grupa morţii”.

Georgina Rodriguez este una dintre multele iubite și soții de fotbaliști care încântă privirile spectatorilor la meciurile de la Euro 2020. Bombele sexy s-au manifestat pe stadion ca niște adevărați suporteri și au venit îmbrăcate în echipamentul iubiților lor.

ADVERTISEMENT