Perez îi face toate poftele lui Ronaldo pentru a rămâne la Real! Georgina Rodriguez ar putea fi angajată

Real Madrid, Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo şi-a manifestat dorinţa de a pleca de la Real Madrid la Manchester United în ultima perioadă, însă Florentino Perez este dispus să facă orice pentru a-l păstra pe starul portughez.

Vedeta de pe Santiago Bernabeu urmează să primească o mărire importantă a salariului în următoarea perioadă la Real Madrid, conform unui anunţ făcut de presa din Spania, dar Florentino Perez nu se opreşte aici. 

Şeful madrilenilor este dispus să o angajeze pe Georgina Rodriguez, iubita starului portughez, doar pentru a-l face pe Ronaldo să continue în Spania. Revista Vidas din Portugalia a dezvăluit planul pe care îl are şeful madrilenilor.

Iubita lui Ronaldo s-ar putea ocupa de promovarea meciurilor lui Real Madrid

"Să urmăriţi atenţi cum va folosi Georgina reţelele de socializare pentru promovarea anumitor campanii la meciurile Realului. I-a fost oferită şansa de a lucra pentru club", a fost mesajul transmis de presa din Portugalia. 

Georgina Rodriguez a fost o prezenţă discretă la începutului relaţiei cu Ronaldo, însă în ultimele luni a ieşit tot mai mult în evidenţă, iar acest lucru i-au adus peste 3,5 milioane de fani în mediul online, ceea ce atrage un val important de oferte din partea campaniilor publicitare.