Perez îi face toate poftele lui Ronaldo pentru a rămâne la Real! Georgina Rodriguez ar putea fi angajată

Tibi Demeter   
in Fotbal international
03/02/2018, 17:46
Perez îi face toate poftele lui Ronaldo pentru a rămâne la Real! Georgina Rodriguez ar putea fi angajată

Vedeta de pe Santiago Bernabeu urmează să primească o mărire importantă a salariului în următoarea perioadă la Real Madrid, conform unui anunţ făcut de presa din Spania, dar Florentino Perez nu se opreşte aici. 

Şeful madrilenilor este dispus să o angajeze pe Georgina Rodriguez, iubita starului portughez, doar pentru a-l face pe Ronaldo să continue în Spania. Revista Vidas din Portugalia a dezvăluit planul pe care îl are şeful madrilenilor.

Iubita lui Ronaldo s-ar putea ocupa de promovarea meciurilor lui Real Madrid

“Să urmăriţi atenţi cum va folosi Georgina reţelele de socializare pentru promovarea anumitor campanii la meciurile Realului. I-a fost oferită şansa de a lucra pentru club“, a fost mesajul transmis de presa din Portugalia. 

Georgina Rodriguez a fost o prezenţă discretă la începutului relaţiei cu Ronaldo, însă în ultimele luni a ieşit tot mai mult în evidenţă, iar acest lucru i-au adus peste 3,5 milioane de fani în mediul online, ceea ce atrage un val important de oferte din partea campaniilor publicitare.

Ştirea MOMENTULUI

Nu le pasă de fani? Ce decizie a luat conducerea FCSB

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.