Fotbal international

Iubita lui Cristiano Ronaldo, în lacrimi după tripla portughezului în Juventus – Atletico Madrid 3-0! Imagini incredibile cu Georgina Rodriguez! Video

13.03.2019 | 00:13
Iubita lui Cristiano Ronaldo in lacrimi dupa tripla portughezului in Juventus  Atletico Madrid 30 Imagini incredibile cu Georgina Rodriguez Video
Iubita lui Cristiano Ronaldo, în lacrimi după tripla portughezului în Juventus - Atletico Madrid 3-0
ADVERTISEMENT

Iubita lui Cristiano a izbucnit în lacrimi după ce portughezul a marcat o triplă în meciul Juventus – Atletico Madrid 3-0. Campioana Italiei a obţinut calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, iar atacantul de 34 de ani a făcut spectacol în tricoul “Bătrânei Doamne”.

Iubita lui Cristiano Ronaldo, în lacrimi la finalul meciului Juventus – Atletico Madrid 3-0

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, a fost în tribune la meciul Juventus – Atletico Madrid 3-0 şi s-a bucurat la final pentru calificarea italienilor în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. După ce portughezul a marcat, din penalty, al treilea gol al campioanei Italiei, Georgina a început să plângă de fericire în tribune.

ADVERTISEMENT

La meciul Juventus – Atletico Madrid 3-0, în tribunele stadionul din Torino s-a aflat şi Cristiano Ronaldo Jr., fiul cel mare al vedetei campioanei Italiei şi care joacă la grupele de juniori ale “Bătrânei Doamne”.

Cristiano Ronaldo, “killer” cu Atletico Madrid

Cristiano Ronaldo a marcat trei goluri în poarta lui Atletico Madrid şi a ajuns la 25 de reuşite în faţa formaţiei din capitala Spaniei. Doar în faţa Sevilliei a înscris atacantul portughez mai multe goluri, cu andaluzii având 27 de goluri marcate.

ADVERTISEMENT

Tripla din meciul cu Atletico Madrid a însemnat al optulea hattrick al lui Cristiano Ronaldo în Liga Campionilor. Atacantul de 34 de ani a ajuns la 125 de goluri marcate în UEFA Champions League, fiind lider la acest capitol.