Life

Iubita lui Cristiano Ronaldo, siluetă de invidiat la două luni după naștere. Ținuta cu care Georgina Rodriguez a atras toate privirile

Cum arată Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, la două luni după ce a devenit mamă pentru a doua oară. A publicat mai multe imagini din vacanță.
28.06.2022 | 18:45
Iubita lui Cristiano Ronaldo silueta de invidiat la doua luni dupa nastere Tinuta cu care Georgina Rodriguez a atras toate privirile
Georgina Rodriguez a născut în urmă cu două luni. Foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Georgina Rodriguez a publicat mai multe imagini din vacanța cu familia în care se poate observa cum s-a schimbat corpul vedetei de când a devenit mamă. Iubita lui Cristiano Ronaldo a născut în urmă cu două luni, însă arată la fel de bine ca înainte de sarcină.

Iubita lui Cristiano Ronaldo, siluetă de invidiat. Cum arată Georgina Rodriguez la două luni după naștere

În urmă cu două luni, Cristiano Ronaldo și iubita lui au devenit părinți pentru a doua oară. Georgiana Rodriguez a adus pe lume gemeni, însă fiul fotbalistului nu a supraviețuit. 

ADVERTISEMENT

Tânăra în vârstă de 28 de ani se află în prezent în vacanță cu familia, prilej cu care a publicat în mediul online mai multe imagini din locurile vizitate.

Georgina se bucură de timpul petrecut împreună cu cei dragi, dar și de vremea frumoasă. Aceasta s-a fotografiat în costum de baie.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Georgina Rodríguez (@georginagio)

Ținuta cu care Georgina Rodriguez a atras toate privirile

De asemenea, vedeta a participat la show-ul de fashion în cadrul căruia Simon Porte Jacquemus și-a prezentat noua colecție vestimentară.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Georgina Rodríguez (@georginagio)

Iubita lui Cristiano Ronaldo și-a făcut apariția într-o rochie neagră, mulată, care îi venea ca și turnată. Așezându-se perfect pe formele sale, ținuta îi scotea Georginei în evidență abdomenul plat.

ADVERTISEMENT

Apariția simplă, dar elegantă a acesteia a atras toate privirile, iar obiectivele camerelor de fotografiat au fost îndreptate înspre ea, scrie Daily Mail. 

Georgina și-a asortat ținuta cu geantă neagră marca Jacquemus, iar în picioare a ales să poarte o pereche de încălțări albe, cu toc subțire, înalt.

ADVERTISEMENT

Georgina și Cristiano Ronaldo au împreună doi copii

Georgina și Cristiano Ronaldo sunt împreună încă din 2019. În 2020, modelul a adus-o pe lume pe Alana, primul lor copil. Un an mai târziu, celebrul cuplu a anunțat că vor deveni din nou părinți, de data aceasta de gemeni.

Doar micuța Bella Esmeralda a supraviețuit, ea fiind și cea care le-a dat putere părinților săi după ce fratele ei s-a stins din viață. De asemenea, portughezul mai are trei copii cu o mamă surogat.

ADVERTISEMENT