Life

Iubita lui Culiță Sterp, imagini cu burtica de gravidă. Cât de mult s-a schimbat Daniela Iliescu

18.01.2021 | 15:34
Iubita lui Culita Sterp imagini cu burtica de gravida Cat de mult sa schimbat Daniela Iliescu
Iubita lui Culiță Sterp, imagini cu burtica de gravidă. Cât de mult s-a schimbat Daniela Iliescu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Daniela Iliescu, iubita cântărețului Culiță Sterp, a postat o nouă imagine cu burtica de gravidă, după ce concurentul a dat vestea cea mare în prima ediție a competiției Survivor România 2021. Tânăra este însărcinată în al doilea trimestru. 

Frumoasa șatenă și fostul soț al lui Carmen de la Sălciua urmează să devină părinți pentru prima oară anul acesta, dar nu au anunțat încă care este sexul bebelușului. Cert este că, pântecele tinerei au început să crească, sarcina fiind vizibilă cu ochiul liber.

ADVERTISEMENT

Partenera de viață a artistului nu se sfiește să le arate fanilor din mediul online cât de mult s-a schimbat de când a aflat că va deveni mamă. Iubita lui Culiță Sterp le-a arătat tuturor cât de mult i-a crescut burtica, chiar în timpul unei deplasări la Cluj-Napoca.

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, imagine nouă cu burtica de gravidă

Tânăra a publicat pe rețelele de socializare o fotografie în care este îmbrăcată într-o ținută sport, care îi scoate în evidență pântecele. Daniela Iliescu este însărcinată în patru luni, lucru care a cântărit greu la plecarea lui Culiță Sterp în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a acceptat propunerea producătorilor de la „Survivor România” cu gândul de a câștiga marele premiu de 250.000 de lei, bebelușul fiind un motiv un plus pentru care vrea să fie campion. În plus, artistul vrea să-și „răzbune” fratele, Iancu, care a fost concurent în primul sezon al competiției de la Kanal D.

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, într-o deplasare la Cluj-Napoca
Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, și-a afișat burtica de gravidă. Sursa foto: Instagram.com

Culiță Sterp este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni tată pentru prima oară. Emoțiile sunt pe măsură, mai ales că este nevoit să stea departe de iubita sa în aceste luni și nu-i poate fi aproape la controalele periodice din timpul sarcinii.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea Faimosul beneficiază de toată susținerea iubitei și familiei sale, care îl încurajează de fiecare dată când trebuie să intre pe traseul din jungla dominicană. Vedeta luptă pentru a se întoarce acasă cu titlul de campion de la Survivor România 2021.

„E mare secret că Daniela este însărcinată. Nu știu încă ce sex va avea copilul, dar este însărcinată în patru luni, iar amândoi sunt emoționați. Acum, Culiță Sterp este foarte agitat, mai ales că va trebui să plece câteva luni de lângă Daniela pentru Survivor. 

ADVERTISEMENT

Ea îl susține și i-a spus că are cine să o îngrijească cât timp el va lipsi. Oricum, până se va naște bebelușul, Culiță Sterp se va întoarce din străinătate, de la Survivor”, a declarat o persoană apropiată cuplului pentru kanald.ro.

ADVERTISEMENT